Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

PT Cruiser Convertible Informasjon

Mellom 2005 og 2008, tilbudt Chrysler sin populære PT Cruiser vogn som en cabriolet. De to-dørs modell med en sammenleggbar myk topp ble solgt sammen med sin fem-dørs motstykke i flere varianter og med en lang liste over tilgjengelige alternativer. Som i 2009, er PT Cruiser tilgjengelig bare som et lukket fem-dørs modell. Origins

Den opprinnelige Chrysler PT Cruiser ble først vist i 2000 til mye god omtale. Sin retro styling, rimelig pris og tilgjengeligheten av ettermarkedet tilpassing alternativer, førte det til å bli en sterk selger for Chrysler når det kom i salg som en 2001 modell. I løpet av de neste årene utseendet på andre retro modeller (for eksempel Volkswagen New Beetle og 2005 Ford Mustang), sammen med effekten av tid, førte til en nedgang i interessen for PT Cruiser.In 2005 ble PT Cruiser tilbys som en to-dørs konvertible samt en fem dører vogn. Den konvertible var basert på en tidligere konsept som hadde blitt vist på 2001 New York International Auto Show, men var aldri ment for produksjon. Denne nye modellen var ment å gjenopplive interessen i merkevaren, og tilfører en rimelig sporty modellen til Chrysler lineup.
Teknisk informasjon

PT Cruiser Convertible brukt en tradisjonell foran motor /front-wheel drive. I underkant av 169 inches lang, ble det klassifisert som en kompakt cabriolet. PT Cruiser Convertible også kvalifisert som en lett lastebil av noen klassifiseringssystemer. Kraften kom fra en av to forskjellige 2,4-liters inline-4 sylindrede bensinmotorer, inkludert en turboladet versjon rangert på rundt 180 hestekrefter og en høy produksjon variant av turboladet motor som produserte 230 hestekrefter. En fire-trinns automatisk girkasse ble tilbudt i tillegg til en fem-trinns manuell girkasse. Veltebeskyttelse ble tilbudt av en body-farget "Sport Bar" som kjørte kjøretøyets bredde over hodene på passasjerene bak. Sport Bar også redusert luftmotstanden mens du kjører med taket nede

Trim Levels

Chrysler PT Cruiser Convertible ble solgt i tre utstyrsnivåer:. Basen , GT og touring. Basisnivået var ment å bli solgt til lavest mulig kostnad, noen år under $ 20,000 terskel. Grunnmodeller var bare tilgjengelig med 2,4-liters non-turbo motor, men likevel inneholdt den samme kraften folding myk topp som høyere nivåer. Touring modeller lagt til en rekke interiør komfort oppgraderinger inkludert aircondition, tilt ratt, cruise control og ekstern nøkkelfrie oppføring. Blokkeringsfrie bremser og større lettmetallfelger var også en del av touring pakken. Valgfritt på turné modellen, men standarden for GT var de to turboladede motorer. GT var sports modell av PT Cruiser Convertible og inkluderte også fire hjul skivebremser, 17-tommers krom hjul, en lavere sport-tunet fjæring og en forestilling eksos-systemet. Chryslers reklame hevdet at PT Cruiser Convertible GT var i stand til hastigheter over 120 mph.
Forholdet til Neon

En viktig faktum om PT Cruiser Convertible ofte gjentatt av kritikerne er den mekaniske likheten det måtte Chrysler entry-level Neon kompakt bil (også solgt som Dodge Neon og Plymouth Neon). Det var rykter om at PT Cruiser "PT" chassis var bare en litt modifisert versjon av Neon er "PL"-plattformen, men faktum er at PT Cruiser Convertible brukt en dedikert frame.Where PT Cruiser Convertible og Neon seg med hverandre var i motoren sin alternativer. De samme kompressormatet firesylindrede motorene som tilbys i PT Cruiser Convertible GT (også tilgjengelig i ikke-konvertible PT Cruiser) ble brukt i Neon SRT-4-ytelse coupe.
Reaction og omdømme

PT Cruiser cabriolet debuterte blant mye spenning. Som en ny versjon av en gang populær modell, det ble siktet for å gjenopplive interessen i PT Cruiser linje. Det var vellykket for en tid, og trekker kunder til Chrysler utstillingslokaler og opptre som en "glorie kjøretøy" for bilprodusenten. Veitester ofte så kritikere klager over at PT Cruiser cabriolet sin ytelse egenskaper, selv i sporty GT trim. Andre, derimot, bemerket at PT Cruiser aldri var ment å være en sportsbil, og i stedet bør bli verdsatt for sin morsomme styling, komfortabel kjøring og enkel ownership.Other klager sentrert rundt de relativt få endringer gjort av Chrysler gjennom årene; sent -modell PT Cruisers er nesten umulig å skille fra tidlige modeller. Men for de som setter pris på styling var det ikke behov for noen endringer. Vurderer sin lave pris og langsiktig pålitelighet og sikkerhetsvurderinger, har den generelle konsensus på PT Cruiser cabriolet vært gunstig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105571.html

Previous:
Next:

minivans