Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Toyota Van modeller Fra 1970

1970 var glanstid van. Selv varebiler hadde eksistert i flere tiår, hovedsakelig som lasten kjøretøy, de virkelig kom til sin rett i USA på 70-tallet. I løpet av denne perioden, gikk landet gjennom van feber. Familier innsett fordelene av multi-seters passasjerfly varebiler og personvernet til nesten-vindusløse varebiler ført til horder av unge mennesker tilpasser sine varebiler med nye maling jobber, stereoanlegg, kjøleskap og interiør senger. Japanske bilen drivkraft Toyota gitt ut flere van linjer i løpet av 1970, ikke bare i USA, men over hele verden. Toyota HiAce

HiAce ble opprinnelig utgitt i 1967, og som i 2010, er fortsatt blir gjort. Den HiAce ble solgt hovedsakelig i Europa og Afrika, hvor de ble brukt til offentlig transport. Den HiAce gikk gjennom noen endringer gjennom årene, men var generelt en lang, fire-dørs varebil med to seter i front. HiAces ble tilbudt som enten LWB (lang akselavstand) eller SLWB (super lang akselavstand) modeller. En typisk 1970 HiAce var 1979-modellen, som hadde en 1968 ccm motor med fire sylindre og en enkelt overhead cam. 1979 HiAce kom også med bakhjulsdrift, trommelbremser, ball styringsgruppe og en fire-trinns manuell girkasse.
Toyota Coaster

Toyota Coaster ble først introdusert i 1975 og fortsetter å bli solgt i Australia. Coaster er også ofte funnet i Hong Kong, Afrika, Australia, Midtøsten, Karibien og i Bolivia, som brukes av turoperatører og for offentlig transport. The Coaster var en mini-bus stand til å håndtere 17 passasjerer. Innen 2010 hadde passasjerkapasitet vokst til 21. De første Coasters brukte Toyota R-motoren, en 2-liter, inline firesylindret motor kombinert med en fire-trinns manuell girkasse. Nyere Coasters har lagt fem-trinns manuell girkasse eller fire-trinns automatisk girkasse, blokkeringsfrie bremser, Bluetooth-funksjonalitet og en 4-liters dieselmotor.
Toyota TownAce

TownAce ble opprinnelig utgitt i Japan i 1978. Det var ment som en luksus van, og inneholdt en kort akselavstand og syv eller åtte seter. Firehjulstrekk ble introdusert i 1980. Den TownAce kan kjøpes med enten en automatisk eller manuell girkasse. Både vanlig gass og diesel versjonene ble også utgitt. En amerikansk versjon av TownAce kalt WonderWagon ble tilbudt i 1980. Den WonderWagon ikke har firehjulstrekk eller diesel alternativet. Toyota TownAce ble fullstendig redesignet i 1997. Den TownAce kan ofte bli funnet i Storbritannia, Asia og Russland.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105778.html

Previous:
Next:

minivans