Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Ulike typer minivans

minivans faller inn i tre kategorier: mini, kompakte og store. Minivans, også kalt multipurpose varebiler (MPVs) kan spores til Volkswagen microbus, som ble lansert i 1950. Den moderne minivan ble innført i 1984. Minivans har tapt terreng i salg i løpet av det siste tiåret med den økende populariteten til crossover biler, som kombinerer utseende og egenskaper av en sport utility vehicle med komforten til en minivan. Minivan Market

Mange av de opprinnelige Detroit-laget minivans har avsluttet produksjonen, inkludert Plymouth Voyager, Ford Aerostar og Chevrolet Astro, og har siden blitt erstattet som store selgere av slike japansk import som Honda Odyssey, Mazda MPV og Toyota Previa. Den amerikansk-laget Chrysler Town & Country fortsatt en sterk selger.
Honda Odyssey

The Odyssey er en stor minivan produsert på fabrikker i Japan og Kina. De fem-dørs sitter på en 111,4-tommers akselavstand og er 188 inches lang. Det gjennomgikk en makeover for 2008-modell med en slank, lavbebygde utseende. Det er drevet av en 244hp 3,5 liters V6-motor og femtrinns automatgirkasse, ifølge Honda.com.
Mazda MPV

stor størrelse Mazda MPV er en av de eldste og største minivans importert fra Japan. Den ble introdusert i 1989. Den MPV motor utvalget ble redusert fra fire til to i 2006, men Mazda introduserte en 2,3-liters inline firesylindret turboladet versjon. Den MPV har også et utvalg av fire-, fem-og sekstrinns automatgir. Sin akselavstand er en langvarig 116,1 inches med en samlet lengde på 191,7 inches (Se referanse 3) ..
Toyota Previa

Previa fulgte Mazda MPV i samme klasse til det amerikanske markedet i 1990. Den idrett en større motor enn sine konkurrenter med en valgfri 3,5-liters V-6, men også er utstyrt med standard 2,4-liters inline-fire. Det er nesten identisk med MPV i størrelse, men dets endringer i styling har vært ganske konservativ i forhold til andre japanske og amerikanske minivan modeller (Se Resources en).
Chrysler Town & Country

Chrysler minivan tilbud av Town & Country er bestefaren til å overleve amerikansk-laget minivans som opptar store luksus minivan kategori. I motsetning til sine konkurrenter, eschews Town & Country standard fire-sylindrede motorer for heftig V-6 motorer i 3.3-, 3.8-og fire-liters forskyvninger. I tråd med sine luksus-stil komponenter, og har en usedvanlig lang 121.2-tommers akselavstand og 202,5-tommers lengde, ifølge consumersearch.com.
Nissan Cube

The Cube ble introdusert i 1998 som en mini-modell rettet mot unge sjåfører med sin bakvendt box-formet styling som den grunnleggende designen har endret seg lite i mer enn et tiår. Den er utformet som fem-dørs kombi med en kort 99,6-tommers akselavstand, 156,7-tommers total lengde og beskjeden firesylindret bensin eller dieselmotor fortrenge 1,5, 1,6 eller 1,8 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105578.html

Previous:
Next:

minivans