Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik fjerner Seter i Dodge Caravan

The Caravan har vært en av de langvarige kramper i bilen lineup for Dodge. Gjennom år med forbedringer, modell oppdateringer og teknologiske forbedringer, beholder denne minivan sitt rykte som en av de enkleste, mest pålitelige biler for familier. Nyere modell år har omtalt innføringen av Stow 'n Go-system, et unikt sete-fjerning funksjon som gjør det mulig for raskt å transformere kjøretøyer fra en passasjer-fokusert ordning til en som er ideell for transport. Fjerne setene fra kupeen i disse modellene er bemerkelsesverdig lett å gjøre selv uten hjelp. Instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenstander ol fra hytta. Disse kan vanskeliggjøre prosessen og også kan rulle rundt farlig i kabinen når setene er fjernet.
2

Åpne bakluken og få tilgang til bakre benk bakfra. Brett benken ned helt ved å trekke spaken på venstre side av benken. Trekk opp den teppebelagte gulvbord rett bak baksetet.
3

Finn det svarte stroppen på baksiden av benken. Den er festet ved skjøten hvor bunnen av benken tilbake møter benk. Bruk denne stroppen til å trekke opp og mot kroppen din, og dette vil engasjere sporet system spesielt designet for å innlede setet på plass. Fortsett å trekke sakte og følge den naturlige bevegelsen av setet inn i kupeen under teppebelagte gulvbord. Når det er inne, setter du bordet på plass.
4

Åpne sidedøren helt. På hver side av kapteinens stolene nærmeste sidedørene, finner du en tilbakelent spak ved siden av stolsetet. Trekk denne spaken for å kaste setet tilbake hele veien frem. Slipp spaken og trekk opp gulvbordet rett foran stolen. Finn utløseren på baksiden av kapteinsstol, og dette, også vil bli lokalisert ved skjøten mellom bunnen av seteryggen og baksiden av stolens sete. Trekk denne låsen og rock stolen fremover. Det vil følge spesielt utformet spor akkurat som den bakre benk. Gjemmes helt i kupeen og erstatte gulvbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105577.html

Previous:
Next:

minivans