Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Toyota Sienna Air Bag Problemer

Introdusert i 1998 , er Toyota Sienna den eneste minivan i sin klasse som har firehjulsdrift . I tillegg til sine funksjoner, har Sienna konsekvent lagt ut noen av de beste NHTSA krasj score i sin klasse. Til tross for de sikkerhetsmessige utmerkelser , noen Sienna modeller lider av airbag problemer . SRS Airbag Lys

Technical Service Bulletins indikerer den hyppigst rapporterte Sienna airbag problemet er SRS airbag lys belyse på instrumentpanelet . Brå belysning av airbag lyset er sterkt rapportert med 2006 -modellen . Noen Sienna eiere rapportere SRS lys bodde på når den lyser, mens andre indikerer det går av og på i perioder .
Potensielle problemer

En opplyst SRS lys kan tyde på en feilaktig elektrisk tilkobling eller at airbag -systemet er deaktivert. Feilaktig elektrisk tilkobling kan resultere i airbagen ikke distribusjon i en ulykke. I tillegg kan en opplyst SRS lys føre til en kollisjonspute utilsiktet distribusjon mens du kjører . TSBs indikerer SRS belysning ofte indikerer en defekt airbag sele eller sensor .
Solution

Den vanligste reparasjoner som er nødvendige for å avhjelpe Sienna airbag problemer er å erstatte luften bag sele , som kan koste mellom $ 2800 og $ 4000 i henhold til Om Automobile . Andre drivere indikere deres Sienna trengte nye airbag sensorer , som koster ca $ 995 for både fører-og passasjersiden kombinert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105971.html

Previous:
Next:

minivans