Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Om Honda Odyssey

The Odyssey er Hondas minivan, og er først på forhandlere for 1995 årsmodell. Per 2011 er det fortsatt i produksjon med tre designendringer i sin fortid, den siste som skjedde for 2011-modellene. Familier setter pris på Odyssey er romslig interiør, tilgjengelig underholdning og navigasjonssystemer og fem-stjerners krasj karakterer. The First Odyssey

Når Honda våget seg inn i minivan-markedet i 1995, flyttet selskapet forsiktig. Den første Odyssey, med bakdører som svingte opp i stedet for å skyve, så mer ut som en forvokst sedan enn en sann minivan. Men gjorde det tilbudet sitteplasser for opptil sju passasjerer i tre rader, inkludert en to-seters benk i ryggen som brettes ned i lasterommet for å øke plassen for store belastninger.
Second Generation

I 1999 Honda fullstendig redesignet den Odyssey å gjøre det en sann minivan i størrelse og stil. Det fikk 14,5 inches i lengde og mer enn seks inches i akselavstand sin, og de bakre swing-out dører ble byttet til glidere. For å håndtere sin nye bulk, erstattet en 3,5-liters V-6 foregående fire-sylindret motor. Blant bekvemmelighet elementer, tilbød basen LX modell elektriske vinduer, dørlåser og speil, og EX trimme nivå ekstra kraft skyvedører. To konfigurasjoner for andre seterad var mulig, enten separert med noen få inches mellom dem eller skyves sammen for å lage en to-passasjer benk. I ryggen, benken nå sitter tre passasjerer.
Fold-Down Tredje Rad Plass

I en tid da de fleste minivans 'tredje seterad måtte unbolted og fysisk fjernet fra bilen for å øke lasterommet, tilbød Honda kjøperne et praktisk alternativ i de tidlige Odyssey modeller. I to enkle trinn, setet tilbake kastet frem på setet, og deretter hele enheten vendt tilbake til en brønn i bagasjerommet for å gjøre et flatt underlag når opp til ryggen av andre seterad. Manøveren ikke krever verktøy eller eksepsjonell styrke, heller, noe som medførte at en spur-of-the-moment kjøp av en klumpete element var aldri et problem.
Lures ut Extras

Odyssey rykte for luksus er velfortjent. En valgfri navigasjonssystem ble tilgjengelig for EX-modellen i 2000, og i 2002, skinnseter og en DVD underholdningssystem sluttet seg til listen over alternativer. En redesign i 2005 lagt Touring trim nivå, som tilbød Skinn Interiør, en oppgradert lydanlegg med sju høyttalere og en subwoofer, og et førersete som lagrede innstillinger for to forskjellige drivere. For 2006, flyttet Odyssey passasjer kapasitet opp til åtte når Touring trim nivå lagt et midtsete til andre rad. Når den ikke er i bruk, dette setet enten brettes opp til å bli et senter bordet med koppholdere eller stuet bort i en in-etasje lagerområde. Etter 2011 redesign, tilbød top-of-the-line Touring Elite et underholdningssystem med en 16,2-tommers widescreen-skjerm i stand til samtidig å kjøre to separate programmer side-ved-side.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106007.html

Previous:
Next:

minivans