Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Tow Med en 1999 Sienna

The 1999 Toyota Sienna er en forhjulsdrevet, sekssylindret minivan. En standard utstyrt Sienna kan taue 2,000 pounds, men hvis du har den tauing pakken installert, øker nyttelasten til 3.500 pounds. En liten båt eller campingvogn vil falle innenfor 3500-kilos grense. Når kjøring med tilhenger i Sienna, er det noen viktige forholdsregler du bør følge for å være sikker på at du, dine passasjerer og din trailer kommer trygt frem til din destinasjon. Instruksjoner
Koble Trailer
en

Place tilhengeren coupler på toppen av ballen stikk på din Sienna og ned hendelen på koblingen for å være sikker på at den er låst på plass.

2

Koble sikkerhet kjeder fra tilhengeren til Sienna. Kjedene fra tilhengeren skal på kryss og tvers til hullene i stikk bar av Sienna.
3

Koble ledningsnettet fra traileren til ledningsnettet på din Sienna og bekrefter at alle lysene og signalene jobber med både trailer og Sienna.
4

Kontroller lufttrykket i dekkene på tilhengeren. Den anbefalte trykket vil variere basert på den spesifikke trailer og sett med dekk, men dekkene vil bli merket med trykket spesifikasjonene på dekksiden.
On the Road
5

Tillat ekstra avstand mellom din bil og bilen foran deg fordi overflødig vekt bak Sienna betyr at du trenger ekstra avstand å stoppe.
6

Vær oppmerksom på motorens temperaturmåler, spesielt ved kjøring oppoverbakke. Mens det er vanlig for motortemperatur å være litt varmere når tauing på grunn av den ekstra belastning på motoren, hvis bilen begynner å overopphetes, trekke over umiddelbart og la motoren kjøle seg ned. Kjøring på en overopphetet motor kan forårsake permanent skade på Sienna er motoren og føre til kostbare reparasjoner.
7

Gradvis redusere hastigheten når du stopper å hindre at bremsene blir overopphetet. Bremsene kan svikte når de overopphetes.
8

Unngå raske akselerasjoner. Ikke bare kan de redusere din drivstofføkonomi fra den vanlige 19 mpg, men de kan også føre til at tilhengeren å påvirke og bli ustabil.
9

Styr i en jevn og kontrollert måte fordi ikke gjør det kan føre til at traileren blir ustabilt og muligens dreier av i en annen kjørefelt for trafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105974.html

Previous:
Next:

minivans