Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Chevy Venture Van Steering Wheel Problemer

Chevrolet Venture , som ble introdusert i 1997 , var en firehjulstrekk minivan som var ment å erstatte Chevrolet Lumina APV . Til tross for å motta en "outstanding" rating fra Edmunds.com , opplevde Venture mange styring problemer før det ble avviklet i 2005 . Foringer

MSN Auto indikerer at en felles Venture styring problem er dens foran nedre kontroll arm foringer , som sikrer styringsgruppen rack på plass . Over tid fabrikk foringer blir korrodert og bryte ned. Den viktigste indikatoren på utslitte foringer er dårlig støtdemping .
Steering Pump

Nettstedet Auto Tilbakekalling For Forbrukerne indikerer at en annen Venture trøbbel spot er dens servostyring pumpe . En defekt servopumpe kan forårsake små rattet vibrasjoner . I tillegg kan en feil fungerende servostyring pumpe resultere i vanskeligheter med å snu rattet og låsing av hjul .
Solution

MSN Auto anslår foran og lavere foring arm reparasjon på $ 170 for deler og arbeid. Ifølge reparere Pal , koster servostyring pumpe erstatning ca $ 258 til $ 366 for deler og arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105975.html

Previous:
Next:

minivans