Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

EZ Tilgang trefalset Ramp Instruksjoner

EZ Tilgang produserer produkter for funksjonshemmede og rullestolbrukere-bundet. Dens trefalset ramper er tilgjengelig i både 7 - og 10-fots lengder for å legge rullestoler i en varebil eller bil. Hver seksjon teleskoper ut av den foregående, inntil den når full lengde, og trekkes tilbake igjen for å lette transporten. Korrekt montering av ramper produserer en trygg lastesystem for din kjære i rullestol. Du trenger:
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Hold en rampe rail høyre side opp med kanalen for rullestolbrukere hjulene peker oppover.

2

Trykk på låseknappen på toppen av rampen innover og trekke den øverste delen opp til låsepinnen går inn i nedre hullet i den øverste delen og låses på plass. Den midtre delen er nå synlig. De tre delene passer sammen og teleskopet ut som du montere rampene.
3

tak i midtseksjonen og trekk den oppover til låseknappen spretter inn i det nedre hullet og fester den. Alle tre delene er nå synlige og låst i posisjon.
4

Gjenta denne prosessen til fullt utslag på andre rampen.
5

Rest rampene på van din med den flate delen på toppen. Plasser rullestolen på bunnen av rampene og justere avstanden mellom de to ramper slik at venstre og høyre dekk passer i rampen kanaler.
6

Tie ene enden av den 36-tommers streng i venstre rampe hullet på toppen. Trekke strengen gjennom hullet i toppen av den rette rampen og binde det i en knute. Klipp av overskytende strengen med en saks. Denne handlingen lar deg plass rampene riktig avstand fra hverandre for rullestolen uten å justere dem hver gang du bruker dem.
7

Demonter ramper ved å holde hver og en opp av den midtre delen med toppen i luften. Trykk på låsen knappen på den midterste delen. Den midterste delen vil gli over den nederste delen. Trykk på låsen knappen på den øverste delen. Den øverste delen vil gli over den midtre delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106005.html

Previous:
Next:

minivans