Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Spesifikasjoner på 1998 Ford Windstar

The 1998 Windstar fortsatte Fords konkurransedyktig strek i minivan -markedet . Opprinnelig introdusert i 1994 , fikk Windstar anstendig brukeranmeldelser på alle områder , til tross for mangelen på en fjerde døren. Motor, hestekrefter og dreiemoment

1998 Ford Windstar har en tre -liters V6-motor i base, laste-og GL -modellene , og legger ut 150 hestekrefter og 185 ft -lbs . dreiemoment. En 3,8 -liters V6 på LX og Limited modeller produserer 200 hestekrefter og 240 ft -lbs . dreiemoment.
Fuel

Alle modeller , med unntak av Limited, har en 20 -liters bensintank. Den begrensede legger ytterligere 5 liter driving range. Alle modellene har en EPA -rated drivstofføkonomi av 17 MPG på byens gater og 25 på motorveien .
Sikkerhet og funksjoner

barnesikring er standard på alle 1998 Windstar modeller , samt fører og passasjer kollisjonsputer og blokkeringsfrie ( ABS) bremser . Strøm låser og vinduer er standard på LX og Limited modeller . 1998 Ford Windstar tilbudt "More Door " ( Fords Family Entry System) , et større førersiden døren for å få tilgang til baksetene for å konkurrere med konkurrenter som tilbyr fire -dørs minivans .
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105672.html

Previous:
Next:

minivans