Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Min Chrysler Town & Country vil ikke starte

The Chrysler Town and Country er en minivan som er tvilling av Dodge Caravan. Den ble introdusert i 1990 med en V6-motor og tre korn dekaler. Hvis Town and Country har problemer med å starte, sjekk det grunnleggende for å diagnostisere problemet. Å vite hva du arbeider med kan hjelpe deg å avgjøre om en mekaniker skulle bli kalt inn for å hjelpe. Instruksjoner
en

Finn ut batteriet og se på sammenhenger. Batteriet er under panseret på førersiden. Tilkoblingene til terminalen bør ikke være løs og bør ikke ha noen korrosjon. Hvis de er løse, skru med en skiftenøkkel. For korrosjon, hell en brus over polene (carbonation vil bidra til å løsne rust) og skrubb med en stålbørste.
2

Vri nøkkelen i tenningen til "On" posisjon. Slå på vindusviskerne eller innvendige lys for å sjekke om batteriet fungerer. Hvis vindusviskere eller lys ikke kommer på, kan batteriet være død og må byttes ut. Vanligvis batterier varer i to til tre år. Hvis vindusviskere går sakte eller lysene virker svak, kan du være i stand til å bare lade batteriet. Hvis ladingen ikke fungerer, er dynamoen ikke sender nok strøm til batteriet, og trenger en sjekk. Din lokale auto deler butikken har et diagnostisk verktøy som kan teste om dynamo og starter fungerer som de skal.
3

Ta en tennplugg fra motoren din Town and Country. Kontroller tennpluggen for korrosjon og ta med en stålbørste. Plasser ledningen av tennpluggen på en metalldel på motoren. Sveiv bilen og har noen klokke for en blå gnist. Sørg for at du har et signal på plass slik at hjelperen kan varsle deg å snu bilen av. Ingen gnist indikerer at tennpluggen ikke fungerer som betyr at motoren ikke vil bli antent skikkelig. Bytt tennplugger.
4

Sett nøkkelen i tenningen for å starte Town and Country og lytte etter noen lyder at motoren kan avgi. En klikkende lyd kan tyde på en defekt starter. Ingen støy kan være et tegn på en tenning problem. Fryktelig støy kan indikere en mangel på drivstoff eller annet problem med drivstoff system, slik som drivstoff linje, drivstoffilter, eller bensinpumpe. Legg til en gallon av gass. Vri nøkkelen til "On" posisjon flere ganger mens du trykker på gasspedalen. Dette bidrar til å engasjere drivstoffpumpen. Selv om byen og landet har en bensinmåler, kan det være feil til tider. For eiere av Town and Country varebiler gjort mellom 2008 og 2010 samtalen 1-800-488-0359 for å sjekke om bilen er berørt av en tilbakekalling. Under visse forhold kan dekkslitasje et hull i drivstoffet forsyningsledningen. Dette kan føre til lekkasje og selv kan føre til brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105846.html

Previous:
Next:

minivans