Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan vet jeg om din Van Er en 1-Ton?

Når du kjøper eller allerede eier en van, kan du bli en tryggere sjåfør ved å forstå hva de ulike vekter i bilen referere til. Hvis du er ute for å se om van er en 1-ton, forstår at begrepet "en-tonns kjøretøy" refererer til hvor mye vekt et kjøretøy er i stand til å bære. Den bærer vekten er forskjellig hvor mye bilen veier eller hvor mye vekt det kan taue. Hvis van er en 1-ton, men du vet ikke det, risikerer du å overbelaste van og forårsaker bilen fungerer som den skal. Du trenger
bilens brukerhåndbok
Vis flere instruksjoner
en

Åpne brukerhåndboken til van. Produsenten utgir brukerhåndboken basert på spesifikasjonene at van har som vekt. Den mest effektive og effektiv måte å fortelle om din van er en 1-ton er å lese om den bærer vekten i instruksjonsboken, som produsenten vet mest om kjøretøyet.
2

Spør forhandler der du kjøpte, eller kommer til å kjøpe, din van. Forhandleren skal ha informasjon om van spesifikasjoner, slik at du vet hvor mye bærer drive bilen har.
3

Finn ut om van er en passasjer van eller en last van. Passasjer varebiler, ifølge US Department of Energy, har en totalvekt på 10.000 kg. eller mindre. Varebiler, derimot, har en totalvekt på mindre enn 8500 kg. Den totalvekt refererer til vekten av kjøretøyet pluss kjøretøyets bæreevne vekt. Herfra kan du finne ut om du har en ett-tonns varebil på hendene ved å finne ut bilens tillatte totalvekt og trekke den totale vekten av bilen for å få den balanseførte vekt.
4

Kontroller forsikring dokumenter på van. For store varebiler, kan det bli spesifisert på forsikring plan om van er en 1-ton, trekvart-ton eller halv-tonns varebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106016.html

Previous:
Next:

minivans