Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan lage en Forsythia Wreath

Et medlem av oliven familien, er forsythia et blomstrende tre som produserer tynne, treaktige greiner som eksploderer med farge. De levende gule blomster av dette blomstrende treet er munter, delikat og parfymert med en krydret floral aroma. Når du gjør kranser fra de blomstrende grenene på dette treet, kan du bruke dem som dekor i løpet av våren og sommeren, eller gi dem som håndlagde, attraktive gaver. Du trenger
tre 24-tommers lang grønn Forsythia gren
smykker tråd roll
Saks
Diverse pynt
Vis flere instruksjoner
en

Ta tak i alle tre Forsythia grener i hånden, iført hansker, og vri dem godt sammen.
2

Snip en 2-tommers lengde på stiv smykker wire og vikle den rundt den ene enden av de vridde Forsythia grener. Gjenta dette trinnet i den andre enden. Avklipt en tredje lengden på kabelen fra rullen som måler 5 inches lang.
3

Bøy vridd grener for å møte endene. Vri lengden på ledningen rundt Met ender. Forme form inn i en sirkulær form. Dette skaper en vridd, floral krans.
4

Legg valgfrie utsmykking til Forsythia krans. Noen ideer inkluderer aksent blomster og bladverk, samt små knickknacks. Bruk segmenter av wire til å feste elementer ved å pakke kabelen rundt objektet, og deretter vri den rundt flettet grenene. Noen attraktive blomster og greener som aksent utseendet på Forsythia er babyens pust, shasta daisies eller vinstokker av engelsk eføy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106017.html

Previous:
Next:

minivans