Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan legge en Cargo Zone Partition

Baksiden av en sport utility vehicle eller passasjer van gir god plass for hauling kofferter , pakker, kjæledyr bærere og andre elementer. Når det store området ikke fylles helt ut , men kan elementene skifte eller tippe i svinger eller stopper , potensielt resulterer i skadelig. For å beskytte dine elementer, kan du installere en ettermarkedet forsamlingen til å skape en last sone partisjon. Skilleveggen skiller det åpne rom og muliggjør sikrere og mer effektiv pakking . Instruksjoner
en

Sett lasten sone partisjonen til bredden av de største og mest dyrebare element, for eksempel en boks med glass breakables eller et kjæledyr carrier . Flytt barriere for å imøtekomme den beskyttede element mellom partisjonen og den siste raden med seter.
2

Plasser stort element i åpningen mellom partisjonen og den siste raden med seter.


3

Pakk gjenværende området mellom partisjonen og den siste raden . Passer i andre knuselig eller dyrebar last ved siden av den største posten . Fylle området helt for å sikre elementene kan ikke dyttet under transport .
4

Plasser andre elementer mellom den bakre luke og partisjon. Fylle rommet tett med dyrebar last, eller bruke ikke- knuselig elementer i en løsere pack, hvis skiftende under transport er ikke et problem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/106018.html

Previous:
Next:

minivans