Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvor Er Fuel Pressure Gauge på en Pontiac Montana?

The Pontiac Montana , en minivan selges med valgfri forhjulsdrift eller firehjulsdrift , ble introdusert i 1997 . For å sikre at motoren i din Montana kjører effektivt , må du kontrollere og justere drivstoff trykkmåler jevne mellomrom. Drivstoffet manometer gjør at motoren til å generere strøm . Beliggenhet /Detaljer

drivstoff trykkmåler på Pontiac Montana er koblet til injektorer . Drivstoff sprøytebrukere er forbundet med en drivstoffslangen til drivstoffpumpen. Drivstoffet trykkmåler kan du måle drivstoffpumpen press , som alltid bør være mellom 30 til 80 psi .
Tilgang til Pump

Den unike plasseringen av drivstoff pumpen på Montana gjør drivstoff trykkmåler vanskelig for ikke-fagfolk for å få tilgang . For å komme til drivstoffpumpe, må du først fjerne bensintanken . Dette innebærer å plassere bilen på en heis, koble fra batteriet , kutte drivstoff linjer og snylte drivstoff. Når du fjerner tanken , vil du kunne få tilgang til drivstoffpumpen . Drivstoffet trykkmåler er koblet til drivstoffpumpen .
Warning

Du bør ikke forsøke å fjerne bensintanken eller bensinpumpe på Montana med mindre du har mekanisk kompetanse. Reparasjonen skal utføres av en erfaren mekaniker . Pass på at det ikke er noe brennbart i området når slippe tanken og pumpe. Dette prosjektet krever ofte to personer på grunn av vekt og plassering av tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105996.html

Previous:
Next:

minivans