Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Forskjellene mellom byen og landet LX & LXi

The Town & Country linje av minivans gir mange ulike alternativer for sjåførene å velge mellom. De LX og LXi modeller er like i en rekke funksjoner som lyd og antall dører som er tilgjengelige med van. Men det er forskjeller mellom de modellene. Noen av forskjellene kan virke små, men andre kan påvirke hvordan du bruker van, for eksempel muligheten til å lagre unødvendige sitteplasser. Drivlinje og Bremser

The Town & Country LXi er en all-wheel-drive bilen, noe som betyr at kraften blir levert til hvert av dekkene. An all-wheel-drive kjøretøy både presser og trekker bilen nedover veien. The Town & Country LX er en front-wheel-drive bilen bare. Dette betyr at all strøm leveres til forhjulene og van trekkes ned veien ved forakselen.

Bremsene av Town & Country LXi har blokkeringsfrie bremser på alle fire hjul og benyttes et elektronisk variabel brems proporsjonering (EVBP) system for å tillate bremsesystemet for å tilpasse seg endringer i veibanen. The Town & Country LX har foran og bak skivebremser. The Town & Country LX har ikke EVBP system.
Engine

Både LX og LXi modeller av Town & Country har en 3,8 liters V6-motor under hette. Motoren på LXi modellen produserer 215 hestekrefter og motoren av LX kan skape modellen 197 hestekrefter. LX-modellen er utstyrt med en sekstrinns girkasse, mens LXi har en fire-trinns girkasse. Sendingene i begge modellene er automatiske.
Seating

sitteplasser til LXi Town & Country har bøtteseter i andre rad, som er utstyrt med valser for enkel fjerning og installasjon. De bøtteseter kan tippe forover for å gjøre det lettere å komme inn og ut av baksetet av bilen. Baksetet av LXi modellen er en benk som er delt på midten slik at baksiden av halvparten av setet skal brettes ned for ekstra lagringsplass.

Sitteplasser av LX Town & Country modell har front bøtte seter for fører og forsetepassasjer. Den andre seteraden har bøtteseter som kan kaste inn i gulvet av bilen for enkel lagring av setene uten å måtte fjerne dem fra van. Baksetet i bilen er en 60/40 benk. Den baksetet kan også kaste seg inn i gulvet av bilen for lagring, og gi mer lasteplass i van.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105936.html

Previous:
Next:

minivans