Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan til Store minivan Seter

Hvis du eier en minivan med avtagbare seter, og du trenger ikke å ha alle setene i bilen til enhver tid, må du vite hvordan du skal lagre minivan seter. Det er viktig å huske på at selv om dine minivan setene er behandlet for å overleve ting som konstant eksponering for sol, har de ikke klarer seg godt med fuktighet og kulde. Hvor du lagrer dine minivan seter er like viktig som hvordan du lagrer dem. Du trenger
Tre paller
Plastic wrap (0,5 mm tykk)
Vacuum
Stain remover
Pakking tape
blå presenning
Vis flere instruksjoner

en

Finn en lagringsplass sted som ikke har en lekk tak, er beskyttet mot elementene og tillater ikke mye solskinn gjennom. Selv om setene er beskyttet fra eksponering til solen, kan kombinasjonen av sol og fuktighet skaper mugg og andre potensielt skadelige situasjoner.
2

Installer trepaller i lagring sted der setene vil bli holdt . Sørg for at pallene har ingen skadde bordene, og er ikke råtner.
3

Dekk paller i en plast beskyttende ark på minst 0,5 mm tykk. Dekk pallene med to lag plastfolie og legg folien under paller for å hindre den fra å bevege seg når du setter setene på.
4

Rengjør hvert sete med en sterk støvsuger for å fjerne så mye støv og rusk som mulig. Fjern alle flekker med en flekkfjerner gjort for stoffet på setet. Flekker igjen i et sete kan bli bakterier og mugg hvis de ikke blir fjernet før til å sette setet inn bagasje.
5

Wrap hvert sete individuelt i et enkelt lag av 0,5-mm plastfolie. Tett plastfolie med sterk pakking tape.
6

Unngå stabling setene. Hvis du har flere seter å lagre, legger dem på deres side, og deretter legge dem sammen side ved side på rad. De tykke metall kroker på bunnen av setene kan forårsake skade hvis du lagrer seter oppå den andre.
7

Dekk setene med en blå beskyttende presenning som skal festes til skogs paller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105581.html

Previous:
Next:

minivans