Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik fjerner du en Front Bumper Fra en Ford Windstar

Automotive giganten Ford introduserte Windstar modell av minivan i 1995 som en måte for kunder å trygt transportere sine familier i stil. Som alle biler, men kan Windstar være i behov av noen TLC, og i noen tilfeller den fremre støtfangeren må fjernes for å enten byttes ut eller å få tilgang til de frontlykter. Ved å gjøre det, må du huske på at siden støtfangeren er i hovedsak støpt til kjøretøy, må det utvises forsiktighet for å ikke uhell distribuere kollisjonsputer. Du trenger
Hjulklosser
Skiftnyckel
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningen til off . Blokker hjulene og sette på parkeringsbremsen for sikkerhets skyld. Prop åpne panseret og bruke en skiftenøkkel for å løsne og fjerne hver tilkobling fører til batteriet, igjen for sikkerhets skyld, da dette vil deaktivere airbag sensorer og hindre utplassering.
2

Skyv jekken under midtpunktet av forakselen og heve Windstar front end til forhjulene er omtrent to inches fra bakken. Ligge på bakken på ryggen, under frontend, og bruke en Phillips skrutrekker for å fjerne hver skrue på støtfangeren underside.
3

Fjern hvert sidelys ved å skru vedlagte nøtter med en riktig størrelse pipenøkkel (størrelsen kan variere avhengig av hvilken årsmodell du eier). Skru hver forsenket skrue på hver side av støtfangeren og trekker bestemt utover for å løsne støtfangeren. Når det er løst, finn frontlys ledninger og koble hver enkelt å frigjøre støtfangeren fra fronten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105806.html

Previous:
Next:

minivans