Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik installerer en Van Seat

En varebil har god innvendig plass som gjør at du installerer ekstra sitteplasser en enkel oppgave. Du har mer plass til å arbeide, noe som kan forenkle installasjonsprosessen. Når du legger til ekstra sitteplasser til van din, er det viktig at du bare bruke stoler designet for ditt kjøretøy eller kompatible ettermarkedet seter. Ikke installer en hjemmelaget stol du har gjort deg selv uten hjelp av en profesjonell, eller du kan sette deg selv og dine passasjerer i fare. Instruksjoner
en

Åpne forsiden dører av van eller skyve bakdøren. Undersøke gulvet i van for skruer eller spor som du kan bruke til å installere setet. Du må kanskje trekke tilbake gulvtepper for å avgjøre hvor den ekstra sete kan installeres.
2

Fjern boltene fra gulvet der setet går ved å krype under van og bruke en skiftenøkkel å løsne mutterne på undersiden av kjøretøyet. Hvis van er utstyrt med meier på gulvet, vil du ikke trenger å bruke bolter fordi setet skal sitte direkte på meiene og klikker på plass. Hvis du van har gulv bolter, løfte dem ut og sett dem til side for øyeblikket.
3

Løft setet i bilen. Hvis du ikke får plass gjennom fordørene, skyve setet gjennom den store bakdøren av bilen, og skyv den på plass. Juster hullene i festebraketten på undersiden av setet med hullene på gulvet.
4

tråden en vaskemaskin på bolten og skyv bolten gjennom setets festebraketten og gulvet. Træ andre skive og mutter på den løse enden av bolten på undersiden av bilen, og skru det ned med en skiftenøkkel.
5

Trekk-og på stolen for å sikre at det er trygt festet til gulvet. Hvis det skifter for mye for din komfort, skru ned til mutterne videre på undersiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105992.html

Previous:
Next:

minivans