Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2000 Honda Odyssey Transmission Problemer

Introdusert i 1995 , er Honda Odyssey en minivan tilgjengelig i sekstrinns automatgirkasse og en V6-motor . Som en del av Odysseys ' andre generasjon , var 2000 modell tilgjengelig i et FF Layout ( forhjulstrekk , front- motor) og fire- hastighet og fem-trinns automatisk girkasse . Til tross for mottak Edmunds.com Most Wanted Award , lider 2000 Odyssey fra en defekt girkasse . Overføring Failure

Technical Service Bulletins ( TSBs ) indikerer at overføring svikt er en av de hyppigst rapporterte problemer med 2000 Odyssey . En mulig indikator for overføring svikt er problemer med giring . På grunn av overveldende kundeklager , Honda utvidet 2000 Odyssey er overføring reparasjon garanti til sju år eller 100.000 miles .
Transmission Leak

TSBs tyder også på at overføring aksel tetningslekkasje er et vanlig problem med Odyssey . En overføring lekkasje spot ( rød eller brun) er lett synlige i en innkjørsel eller hvor bilen er parkert . Legge merke til lekkasjen før det forverrer sikringstiltak mot full sending fiasko .
Solution

Reparasjon Pal anslår bak viktigste segl erstatning på $ 618 til $ 831 for deler og arbeid. Selv om tetningene er billig , er reparasjon arbeidskrevende og krever fjerne overføringen. Hvis sendingen ikke oppstår utenfor garantien , anslår MSN Auto kostnaden for en re -produsert enhet å være $ 3872 for deler og arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105966.html

Previous:
Next:

minivans