Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Alternativene på en 2010 Toyota Sienna CE

Flere trimme nivåer og opsjoner gir minivan kjøpere valg når de vurderer Toyota Sienna. CE Sienna modellen leveres med en syv -passasjer og en åtte -passasjer versjonen. Begge kommer med standard 3,5 -liters V- 6 motor og automatgir . Farger

CE er det laveste nivået i Sienna modell . CE er forhjulsdrift bare, mens andre modeller har firehjulsdrift . Det er åtte alternativer for farge , inkludert svart, rødt og variasjoner av blått og grått. Kjøpere kan velge mellom skinn og stoff seter med tre varianter av blått og grått .
Egenskaper

Valgfrie elementer på CE inkluderer cruise control , en takgrind og foran passasjersetet tilbake med fold -flat funksjon .
funksjon

CE har alternativ pakker , slik at kjøperen å kjøpe hele pakken som et alternativ. En pakke inkluderer teppe gulvmatter og dørterskelen beskytter. Det inkluderer også kjørelys og frontruten de- icer .

Den tauing prep pakken alternativet inkluderer heavy- duty radiator , 150 ampere dynamo , servostyring kjøligere og en heavy- duty fan , i tillegg til maskinvaren som trengs for tauing .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105848.html

Previous:
Next:

minivans