Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan resirkulere Van Plastic

Plastmaterialer inneholder farlige gasser som kan skade jordens atmosfære hvis ikke resirkuleres på riktig måte. De fleste varebiler og biler har plast interiør, inkludert seter, dør avdelinger og oversikter. Resirkulering av gamle plast krever at brukerne å finne og levere materialene til resirkulering sentre. Du kan finne lokale sentre for resirkulering ved å kontakte din lokale myndigheter. Du trenger
Plastposer
skrutrekker
Wrench
Hammer
Vernebriller
Arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
1

Skru av noen sete holdere, dørhåndtak og dashboard konsoller. Hvis det er løse deler som inneholder plast, fjerne dem med en skrutrekker eller skiftenøkkel. Fjerning av disse delene vil gjøre det lettere å bryte ned plast for gjenvinning.
2

Fjern eventuelle elektriske komponenter. Fjern plast encasing det elektriske anlegget eller komponentene. Om nødvendig, bruk en hammer å bryte bort noen plast du kan ikke fjerne for hånd. Plasser elektriske ledninger og komponenter inne i en egen plastpose.
3

Ta på deg vernebriller og arbeidshansker. Ved hjelp av en hammer, bryte plast i små, fragmenterte biter som får plass inne i en plast søppelsekk. Vær forsiktig mens bryte bitene, som plast kan fly og knuse mens hamring.
4

Finn en gjenvinningsstasjon. Legg merke til datoene og åpningstider. Spør om senteret kan plukke opp plasten hvis det er et stort beløp. For en liste over lokale gjenbruksstasjon se ressursene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105980.html

Previous:
Next:

minivans