Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Chevy Astro Fakta

Introdusert i 1985, var det Chevy Astro en multi-purpose, multi-plattform van med plass til opp til åtte passasjerer. Produksjon av Astro opphørte den 14. mai 2005. Spesifikasjoner

Astro tilbudt et bredt spekter av ulike motor konfigurasjoner, inkludert en 145 - til 190-hestekrefter 4,3-liters V6, og den berømte 'W' motor, kan produsere 200 hestekrefter. Utgangseffekten av Astro, kombinert med sin lastebil-baserte drivverk, mente at det var i stand til å være en trekkvognen når den er fullt utstyrt, en uvanlig egenskap i en minivan, og en som de fleste forhjulsdrevne minivans ikke klarer å konkurrere med.
Holdbarhet

Selv offisielt fått tittelen "minivan." Chevy Astro var faktisk størrelse mellom dimensjonene av Chevrolet Venture minivan og de av full sized Chevrolet Express. Astro innlemmet lignende drivverket elementer til de av GMs lette varebiler, men er designet med en individuell unibody chasis stand til å bli brukt som en last van og en konvertering van, samt en seter.

Oppgraderinger

Etter fem år på salg, forbedret Chevrolet Astro i 1990 med innføringen av et nytt dashbord og mulighet for en utvidet kroppslengde modell. I 1995, etter 10 år på salg, fikk Astro en full ansiktsløftning, og introduserer et utvidet nesen likner den da nylig introduserte Chevrolet Express van. Den forrige kort funksjonsfriske modellen ble fjernet fra salg. I 2003 ble det større bremser og hjul innført i et forsøk på å forbedre håndteringen og stoppe muligheten av kjøretøyet.
Modification Evne

grunn av sin hybrid design, Astro har blitt særlig populært med ulike modifikatorer. På grunn av sin felles design-egenskaper, har montering av små-block V8-motorer vært en vanlig forekomst, en enkel bryter fordi V6 av standard Astro er faktisk basert på GM small block V8. Andre spennende endringene omfatter tilpasning av Astro for off road og camping formål, forenklet på grunn av sin store lasterommet, samt sin firehjulsdrift og differensialsperre.
Seponering

Astro ble tatt ut av produksjon i mai var 2005 som et kombinert resultat av fallende bilsalg og et behov for å oppdatere utvalget. Nye forskrifter for sidekollisjoner og hodeskade standarder førte til utskifting av Astro med den nye Chevrolet Impala, som også erstattet Chevrolet Venture modell. I sin 20-årige levetid, bygget Chevrolet ca 3,7 millioner Astros i sin Baltimore anlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105603.html

Previous:
Next:

minivans