Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan feilsøker jeg en Pontiac Transport Van batteri som går døde?

Det er noen teknikker tilgjengelig som tillater deg å feilsøke Pontiac Transport minivan batteri når du mistenker at det kan være et problem. Disse teknikkene er skritt mot å avgjøre om du trenger å hoppe starte batteri, ta det med til en auto butikken for å få den ladet, kjøpe et nytt batteri eller har en annen del av bilens elektriske system (for eksempel dynamoen, starteren eller starteren solenoid) erstattet eller reparert. Når du har bestemt om batteriet er dødt, kan du bestemme det beste løpet av handlingen for å avhjelpe situasjonen, eller ta kontakt med en mekaniker. Du trenger
skrutrekker
Cola
Vis flere instruksjoner
Kontrollere batteriets
en

Slå på tenningen for å prøve å starte bilen. Hvis bilen ikke vil starte eller er treg å starte, så kan dette være et tegn på at batteriet er dødt eller skal gå tomt.
2

Kontroller lys, radio og horn. Hvis noen av disse ikke fungerer eller fungerer sakte eller svakt, da batteriet kan være døde eller døende.
3

Sjekk batteriet for korrosjon. Du må åpne Transport panseret og se på batteripolene. Ofte når bilene ikke vil starte, er batteriet faktisk ikke døde, men korrosjon er begroing tilkoblingene, ikke slik at energien til å flyte. Hvis en hvit buildup har utviklet seg rundt batteriet, helle cola soda over batteripolene til korrosjon oppløses, og deretter prøve å starte bilen igjen. Det ville bidra til å koble terminalene og rengjør dem med en skrape og stålbørste.
Kontrollere Dynamo
4

Vri tenningen for å starte bilen. Hvis den starter, åpne panseret
5

Koble fra batterikablene -. Negative kabelen først - fra batteriet innlegg
6

ta oppmerksom på hva som skjer videre. . Hvis bilen umiddelbart slår seg av, er problemet med bilen dynamoen og ikke batteriet. Nå som du har pekt på problemet du kan ha din Pontiac Transport riktig vedlikeholdt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105738.html

Previous:
Next:

minivans