Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

2003 Pontiac Montana Funksjoner

The 2004 Pontiac Montana er en minivan bygget og solgt av General Motors (GM). The Montana delte sine komponenter med Chevrolet Venture minivan og Oldsmobile Silhouette, og alle tre biler var en del av GM bedriftens merkevare lineup. The Montana kom med en rekke funksjoner for å øke brukervennligheten og passasjerenes komfort nivå. Tredje rad sitteplasser

2003 Pontiac Montana har tredje rad sitteplasser med 48,3 inches av hip rommet og 39,3 inches av headroom. Den tredje seterad er flyttbar for å gi en større bagasjerommet for å transportere store elementer eller mer last. Den tredje seterad gir plass til to passasjerer, øker Montana evne til seks passasjerer når det er montert midt-rad bøtte seter og syv passasjerer når den er utstyrt med midt-seteraden.
Oil Monitoring System

2003 Pontiac Montana kom med GM olje-overvåkingssystem. Dette systemet er programmert inn i speedometer klyngen. Det viser en "Change Oil Soon" lys for å varsle føreren når det er på tide å endre Montana olje. Dette lyset vises basert på turtall, men generelt synes en gang hver 3000 miles.
Strøm Windows og Power Låser

Elektrisk justerbare vinduer og låser er standard på 2003 Pontiac Montana. Førersiden vinduet har også en "one-touch down"-modus som tillater føreren å sette vinduet helt ned uten å holde makten vindu bryteren. En keyless entry system som fungerer med makt dørlåser er også standard. Dette systemet har en rekkevidde på 30 meter
Strøm Sliding Doors

Pontiac Montana standardvilkår skyvedører er manuelt operert;. Derimot, er en motordrevet skyvedør system tilgjengelig som en valgfri funksjon. Noen pakker inkluderer doble skyvedører, og andre har en enkelt strøm skyvedør for førersiden av bilen. Kontrollpanelet for denne funksjonen er plassert over fronten overhead konsollen.
Takstativ

takstativ kom standard med 2003 Pontiac Montana. Dette stativet gjør det mulig å spenne bagasje eller annen last på toppen av kjøretøyet, noe som maksimerer bod.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105884.html

Previous:
Next:

minivans