Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan erstatte gass Cap Cover på en Dodge minivan

gasskappe dekke dører er utsatt for mange forskjellige trusler gjennom hele levetiden på bilen din. Hvis du ved et uhell la døren stå åpen etter fylling av drivstoff, kan det bli skadet ved å slå en fast gjenstand, eller kraften av vinden kan føre til at hengslene for å løsne. Noen ganger er disse dørene også bli korrodert fra uforsiktig drivstoff, fordi bensinsøl kan spise gjennom maling skaper en skjemmende utseende. Hvis du finner deg selv i behov av en frisk gasskappe dekke døren, kan du erstatte det selv om du har grunnleggende bilverksted kunnskap og noen verktøy. Du trenger
Clean rag
Stikknøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne gasskappe dekke og la den så langt åpne når hengslene tillater.
2

Fjern gasskappe fra drivstoffet inntaket tube ved å vri den mot klokken bevegelse og sette den på siden. Dette gir enklere tilgang til boltene som holder bensinlokket på plass. Stappe en ren fille i drivstoff inntak tube å inneholde bensin røyk og hindre alt fra å falle inn i røret.
3

Finn de to boltene som holder bensinlokket dekselet på kabinettet kjøretøyet. Fjerne dem med en pipenøkkel.
4

Monter den nye gasskappe dekselet dør i samme posisjon som døren du nettopp fjernet og sikre at det passer med gasskappe dekke åpningen.

5

inn og stram de to festeboltene for det nye dekselet døren ved hjelp av en pipenøkkel. Gi dekselet en fast slepebåt for å kontrollere at den er riktig plassert og godt festet.
6

Fjern fille fra drivstoffet inntaket åpning, setter gasskappe i røret åpningen og skru den på plass. Lukk gasskappe dekselet døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105985.html

Previous:
Next:

minivans