Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan Endre baklys på en 2000 Nissan quest

Nissan solgt tusenvis av biler og lastebiler under Datsun navn fra midten av 1930-tallet til 1980-tallet, da selskapet omdøpt sine kjøretøy som bruker Nissan navn. Pr. 2010 biler og lastebiler er fortsatt markedsført under Nissan navn. The Quest er en minivan introdusert av Nissan i 1993 og er fremdeles i produksjon fra 2010. 2000 Nissan quest minivan kom standard med en V-6 motor og automatgir. Halen lyspærer i din Nissan quest lett kan skiftes ut i løpet av få minutter. Du trenger
Philips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne den bakre lift gate for å avdekke baklys holder skruer langs dørstolpen på hver side av kjøretøy. Fjern skruene fra halen lys du vil erstatte med en Philips skrutrekker slått i mot klokka.
2

Ta tak i halen lett montering med begge hender og trekk den rett ut til holde klipp utgivelsen. Vær oppmerksom på at pære socket ledninger vil fortsatt være festet til baksiden av halen lys.
3

Finn halen lyspære kontakten på baksiden av halen lys og vri den i en mot klokken. Trekk kontakten ut av halen lys.
4

Trekk lyspæren rett ut av stikkontakten og kast den. Skyv en ny pære på plass til den er helt på plass.
5

Skyv lyspæren socket tilbake i hullet i baklys og vri den med klokken til den låses på plass.

6

Skyv baklys forsamlingen tilbake i baksiden av van til den klikker på plass. Skru de to festeskruene med en Philips skrutrekker slått i klokkens retning. Lukk lift gate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105611.html

Previous:
Next:

minivans