Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Slik fjerner et reservehjul fra en 2000 Nissan quest Van

Nissan Quest er en minivan som ble innført i 1993 med forhjulsdrift og en seks sylindret motor. Den andre generasjonen quest van kom rundt 1999 og inkluderte mange forbedringer over de opprinnelige, for eksempel mer bagasjeplass, en kraftigere motor og anti-lock bremser som standard utstyr. En video underholdning alternativ for baksetepassasjerene ble et alternativ i 2000. Å øke bagasjeplass i bilen, er det reservedekket på 2000 Nissan quest montert på under-kroppen på van din på baksiden. Du trenger
Tire skiftende verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Løft utløserspaken på tredje seterad. Heve setet bunn, slik at den er opprettstående. Ta av dekk-verktøyet oppbevaringspose fra under setet ved utpakking av det og løfte det rett opp.
2

Åpne bakre luke døren. Finn det lille åpningen i bagasjerommet teppe matte. Plasser hjulmutternøkkel fra dekket verktøyet oppbevaringspose over reservehjul senke mutter i teppet åpningen.
3

Vri nøkkelen mot urviseren til reservehjul har blitt senket helt ned til bakken. (Du hører en klikkelyd som kommer fra reservehjul ratcheting mekanisme når det har vært helt ute og du fortsetter å slå senking mutteren.)
4

Skyv reservehjul fra under baksiden av van.
5

Stand dekket oppreist og fjerne holderen fra baksiden av senteret av reservedeler ved å vippe den og sklir den gjennom hullet i midten av hjulet. Rull eller bære reservehjul til ønsket sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105610.html

Previous:
Next:

minivans