Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hvordan slå en Van Into en null Van

Slå en varebil inn i en tilgjengelig for bevegelseshemmede van gir personer med nedsatt funksjonsevne frihet til å oppsøke steder av seg selv. Å være selvstendig er viktig for alle mennesker, slik at de kan integreres i samfunnet, og kjøring er en viktig del av det. Fabrikkmontert av fagfolk, handikappvennlige ombygginger og adaptive utstyr bidra til å bane vei for større uavhengighet for de som trenger det. Instruksjoner
en

Snakk med en profesjonell mobilitet konvertering forhandleren for å finne ut hva den deaktivert individ må endres på van. Dette er viktig å vite så de riktige endringene vil gjøre det van brukbare.
2

Installer en side-inn rampen som gjør at personen i rullestolen muligheten til å kjøre bil eller være passasjer. Legge til en overføring sete gir komfortabel overføring, inne i van, fra rullestolen til enten førerkort eller passasjerer 'seter.
3

Monter en scooter lift hvis deaktivert individ kan trygt overføre inn og ut av førersetet. Heisen er montert bak forsetene. Ved hjelp av en fjernkontroll, vil heisen flytte scooter ut av glidende, førersiden dør, i posisjon for overføring fra førersetet til scooter.
4

Installer en vri automotive system for å bistå i posisjonering inn i førersetet når den er for høy til å få tilgang til. Dette systemet vil snu og senke setet til et nivå hvor den funksjonshemmede personen kan trygt overføre, løft, individ og setet i kjørestilling. Dette systemet brukes med en fjernkontroll slik at enkeltpersoner kan bruke den til å være uavhengig.
5

Spør din lokale mobilitet forhandleren hvor du finner en sertifisert Driver Rehabilitation Specialist (CDRS). Denne personen er opplært til å bestemme de beste kjører kontroller for din situasjon. De CDRS kan gi opplæring om hvordan du trygt bruke van. Ifølge The Mobility Resource.com, "Driving kontroller er tilgjengelig for de fleste biler, inkludert biler, minivans og full-size varebiler, lastebiler, sport nyttekjøretøyer, crossover biler og vogner." (Se referanse 1)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105644.html

Previous:
Next:

minivans