Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> minivans >> Content

Hyundai Starex Specs

The Hyundai Starex er en minivan produsert av Hyundai for de asiatiske, Oceanic og europeiske markeder . Den fikk positive anmeldelser for sin makt og generell kjøreopplevelse, mens det eneste negative punktet var sin størrelse , som utgjør et problem på steder som Indonesia og Malaysia, der trafikkproblemer er svært høy. Størrelse

Hyundai STAREX seter minimum syv personer og maksimum 12 ( avhengig av modell ) . Den " korte "-modellen er 15 fot lang , mens den "lange "-modellen er 16 fot lang , begge er marginalt under 6 meter bred , mens høyden er mellom 6 fot og 6 1/2 fot . Akselavstander varierer mellom 9 og 12 fot.
Engine

Avhengig av modell , er Hyundai Starex motor forskyvning mellom 2,3 og 2,6 liter , komprimere i forholdet mellom 8,6 - til- 1 til 22 - til-1. Stemplene på alle modellene er rundt 3 inches i diameter og 4 inches lang.

Svakeste motoren produserer 103 hestekrefter , mens den mektigste kan produsere 140 hestekrefter . Begge disse er nådd på 3800 rpm , selv om det er en modell som achieves130 ved høyere turtall på 5500 .
Håndtering

svingradius på Hyundai Starex er 18 meter i radius , som en Autoworld anmelder funnet tilstrekkelig. Bremsene foran er skivebremser mens bakbremsene er trommelbremser , og suspensjonen er en dobbel wishbone på alle modellenes forhjulene . Bakhjulene , men er delt mellom en fem -link spiralfjærer og en solid aksel, avhengig av modell .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/minivans/105740.html

Previous:
Next:

minivans