Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Deponering av dekk i Colorado

Deponering av avfall dekk i Colorado er et område som ikke helt regulert av Colorado regjeringen. Men gjør regjeringen, i form av fast avfall Unit, lisensiere og regulere skrap dekk fasiliteter og dekk resirkulering agenter. Deponering av avfall dekk tiltrekker vanligvis et gebyr, som varierer avhengig av om selskapet akseptere dekkene selger nye dekk eller ikke. Dekk kan enten bli skrotet og resirkulert for sitt materiale eller videreselges hvis de fortsatt passer for gatebruk. Du trenger
Internet
Transport til avfall dekk anlegget
gebyrer for resirkulering
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk dekkene for å se om de er fortsatt egnet for gatebruk. Sjekk mønsterdybde og integritet av dekket. Hvis de er uegnet til formålet, kan du skrap dekkene for resirkulering i filler for bruk på veidekker eller som et alternativt drivstoff kilde til fossilt brensel. Dekkene uegnet for bruk på vei kan også regummierte og gjenbrukes.
2

Finn ut om du trenger dekkene innhentet eller hvis du kan transportere dem til avfallet dekk samling agent. Noen avfall dekk selskaper, som for eksempel Front Range Tire Recycle i Sedalia, vil samle dekkene for deg.
3

Finn en godkjent avfall dekk anlegget i ditt område. Dette kan være en forhandler av nye dekk som vil godta dine gamle dekk. Enkelte selskaper kan være i stand til å videreselge brukbare dekk eller retread de gamle dekkene. Du kan finne en liste over godkjente dekk dumpere på Colorado Department of Public Health and Environment som administrere Avfall Tire Program for Colorado.
4

Load bilen, slik at gulvet i bagasjerommet eller Førerhuset er dekket for å forhindre skade ved de gamle dekkene. Alternativt kan du ordne en avtale for å samle dekkene. I mellomtiden, lagre dem under tak eller i et solrikt sted å motvirke mygg avl i vannet samles opp inne dekkene.
5

betaler prisen for en dollar på hvert dekk til forhandlere av nye dekk som mandat av staten Colorado. Tjuefem entene av dette går til sluttbruker gjenvinningsanlegg. Gebyrene varierer for avfall dekk anlegg som ikke selger nye dekk, kan du ordne avgiften over telefon, med avgift avhengig av parametere som mengden av dekk og avstanden for innsamling fra anlegget.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101843.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold