Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Typer av Mobil Oil

Mobil utvikler bilprodukter å hjelpe et kjøretøy yte sitt beste. De fleste vet Mobil for det utvalg av motor oljer. Du vil finne ulike typer Mobil oljeprodukter i lokale bildeler butikker rettet for bruksområder som høy kjørelengde og høy ytelse. Utvidet Ytelse

Mobil produserer syntetisk olje rettet for biler som mottar tjenester godt etter anbefaler tide å skifte olje. Den utvidede ytelse olje gir et kjøretøy beskyttelse mot slitasje for opptil 15.000 miles. Mobil 1 Extended Ytelse fungerer i varebiler, biler og lette lastebiler. Den er tilgjengelig i 5W-20, 5W-30 og 10W-30.
Advance Fuel Economy

Mobil Advance Fuel Economy olje gir topp drivstofføkonomi av Mobil linje av produkter. Det smører raskt og gir mindre luftmotstand sammenlignet med høy viskositet motor oljer. Det kreves mindre energi til å pumpe oljen til viktige motorkomponenter, og det reduserer friksjonen av metall som gnisser sammen. I tillegg er den tilgjengelig i 0W-20 og 0W-30.
High Mileage

Mobile High Mileage motor arbeider med biler som brenner oljen raskt, særlig biler med høyere enn normal kjørelengde. I kjøretøyer med høy kjørelengde, typisk motoren tetter svekke og begynne å bygge opp slam, noe som reduserer ytelsen av motoren. Noen kan velge høy kjørelengde olje når bilen har dårlig vedlikehold, langvarig olje avløp og flere eiere. Den er tilgjengelig i 5W-30.
Racing Oil

Mobil utvikler motor olje til å øke en racing bilens ytelse på en racerbane. Mobil tilbyr et Super formel syntetisk olje for å bidra til å redusere slitasje på motoren, redusere bilens forbruk av olje, stopp slam og beskytte mot ekstreme temperaturer. Den kommer i 0W-30 og 0W-50. Mobil anbefaler ikke racing olje for vanlige biler på gaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133291.html

Previous:
Next:

oljeskift