Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

2004 Chevy S-10 Vortec V6 oljefilter Beliggenhet

The 2004 modell år var den endelige produksjonen året av Chevy S-10. Det var utstyrt med 4,3-liters V-motor 6, som hadde vært arbeidshesten for mange gm lastebiler i årevis. Denne motoren vil gi år med pålitelig service hvis det ble tatt vare på. Oljeskift regelmessig var den beste måten å få 100 000 eller 200 000 + miles ut av denne motoren. Du trenger
Ratchet
metriske stikkontakter
Momentnøkkel
Band typen olje filter skiftenøkkel
Rags
Oil fange pan
Hydraulisk jekk
Jack står
Vernebriller
Vernehansker
fem quarts 5W-30 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant, hardt underlag og sett på parkeringsbremsen . Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket. Jekke opp fronten på bilen og plasser bukker under jekkpunkter på rammen. Ta på deg vernebriller og vernehansker.
2

Plasser olje fangst pan under bilen. Finn oljepluggen ligger på bunnen av aluminium bunnpanne. Fjern oljepluggen i en rotasjon mot samtidig sørge for at oljen fangbrettet er på plass for å fange oljen. Inspiser pakningen på oljepluggen og erstatte den hvis den er skadet. Monter oljepluggen og trekk den til med 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
3

Finn oljefilteret. Det er omtrent på størrelse og form av en soda kan. På to-wheel-drive modeller det ligger over olje renne plug.On fire-wheel-drive modeller: Finn oljefilter tilgang hullet mot fronten av skid plate. Slå tilgangspanelet skruen 1/4 omdreining mot klokken for å låse opp panelet. Fjern oljefilteret med bandet typen olje filter skiftenøkkel i mot klokken. Inspiser oljefilteret underlaget for å sikre at oljefilteret pakning kom ut med filteret.
4

Sett et tynt lag med motorolje på det nye oljefilteret pakning. Installer det nye oljefilteret for hånd. Når filteret pakningen kommer i kontakt med filteret monteringsflaten, stram oljefilteret en mer fullstendig omdreining. På fire-hjuls-stasjoner, skifte dekselet og skru skruen 1/4 omdreining med klokken. Tørk av overflødig olje fra olje tappepluggen og filteret.
5

senke bilen. Legg fire og en halv liter 5W-30 motorolje. Start motoren til enten olje lyset slås av eller oljetrykkmåleren viser press. Slå av motoren og vent i omtrent to minutter å tillate for motorolje å gå tilbake til bunnpannen. Kontroller motoroljen ved å fjerne peilepinnen, tørk den av, sette den inn igjen, og deretter fjerne den igjen. Oljenivået skal være mellom innenfor crosshatched mønster på peilepinnen. Legg olje om, nødvendig, for å bringe nivået til toppen av tverrlinje. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133400.html

Previous:
Next:

oljeskift