Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva slags Drum kan lagre olje?

Olje kan lagres i fat produsert fra en rekke materialer , inkludert polyetylen og metaller som stål. For å ivareta sikkerheten for brukerne og miljøet , bør oljen lagres bare i trommer designet spesielt for oljelager . Tromme

For industrielle formål den vanligste måten å transportere og lagre olje er i en 55 - gallon trommel . Når fylt til siste plass , kan en 55 - gallon oljefat veier ca 450 pounds og kan forårsake alvorlige skader hvis flyttes eller håndteres feil.
Bagasje

Oljer og smøremidler er ofte lagret i fem -gallon spann og 35 -kilos dunker med olje produsenter, som markerer hver container med et merkenavn . Når de er sendt fra en produsent , er olje- spann og fat vanligvis leveres på paller og bør håndteres forsiktig for å unngå skade på beholderen.
Avfall

Når olje og andre smøremidler ikke lagres på riktig måte eller blir behandlet riktig , kan de bli skadet inne i beholderen . Når oljen er skadet , betyr det ikke utføre til den standard det er produsert til , forårsaker skade på maskiner , eller det kan bli tilsmusset slik som grad det blir avfall og må kastes .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133187.html

Previous:
Next:

oljeskift