Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Toyota Tundra 2008 5.7L

Mens det kan virke skremmende å gjøre et oljeskift på en 2008 Toyota Tundra med 5,7 liters motor, det er virkelig ikke så vanskelig jobb. Friksjonsplate som beskytter understellet og dermed et oljefilter, er utformet for å komme av for tilgang til undersiden av motoren. Filteret er forskjellig, siden det er en Papirinnlegg erstatning stedet for den tradisjonelle skruen på filter og bolig kombinasjonsboksen. Resten av oljeskift er standard - tømme den gamle ut og sette ny i. Du trenger
Sockets: 10mm, 12mm, 14mm
pipenøkkel med 3/8 tommers forlengelse, 3 inches lang
Oil pan
oljefilter skiftenøkkel, 65mm 14 fløyte
Toyota oljefilter kit
7,5 liter 5W20 olje
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
1

Fjern skid plate. Det er tre skruer og fem bolter som holder skid plate på plass. Bruk 10mm kontakten på de tre mindre skruer og 12mm socket på de fem større bolter. Når disse tingene er fjernet, presse opp på skid plate og flytte den mot førersiden av bilen. Senk den ned fra lastebilen.
2

Bruk 14mm socket å løsne drain bolt på bunnpannen. Etter den er løs, ferdig fjerne det for hånd. Har bunnpannen klar, fordi en gang at bolten er løs vil den starte drenering. La oljen renne. Når den har stoppet, erstatte drain bolt.
3

Fjern oljefilteret drain bolt med 3/8 tommers forlengelse og skiftenøkkel. Noe olje vil komme ut, men ikke mye. Bruk oljefilteret avløp verktøy som kommer i Toyota oljefilter kit å få så mye av oljen ut som mulig. Tørk alt med en fille.
4

Bruke oljefilter skiftenøkkel og utvidelse, løsne oljefilteret cap. Fullfør fjerne det for hånd. Har avløpet pan hendig igjen, fordi det vil være mer olje.
5

Rydd opp hetteenheten etter fjerning av gamle papir filter. Sett det nye filteret på plass og skru på igjen. Stram med filter skiftenøkkel.
6

Fyll på olje og sjekke nivået med peilepinnen. Sett på skid plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133160.html

Previous:
Next:

oljeskift