Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en Scion TC

Endre olje med jevne mellomrom, som foreslått av din Scion er eierens manuell, kan gå langt i å forlenge livet til Scion din og holde motoren fersk smurt. Å gjøre dette selv er en rask prosess som kan gjennomføres med kort liste over verktøy og materialer. Scion har en relativt liten bunnpannen, slik at oljen renne tid vil være minimal i forhold til biler med større motorer og et større olje kapasitet. Du trenger
14 mm-kontakten
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
plast trakt
4,2 liter olje
Jack står
Floor jack eller saks jack

Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Scion ved hjelp av et gulv jack eller saks jack som er utstyrt med bilen. Place bukker under hver jekkpunktet å holde fronten av bilen hevet.
2

Plasser oljeavtappingsbeholder under din oljepluggen.
3

Løsne tappepluggen med 14-mm-kontakten for å frigjøre oljen inn i avtappingspannen.
4 p Som olje drypper inn i avtappingspannen, gå til motorrommet og løsne hetten som sitter på motoren olje filler halsen. Dette vil bidra til å fjerne luftstrøm restriksjoner og fremskynde hastigheten som renner olje.
5

Sett tappepluggen når oljen er ferdig med drenering. Vær forsiktig så du ikke over-stramme skrupluggen.
6

Place trakten i motorolje filler halsen og sakte helle den nye oljen i motoren din. Skru motorolje filler halsen hetten tilbake på plass når du har strømmet alle 4,2 liter.
7

Start motoren og la bilen inaktiv i ro i noen minutter for å fullføre prosedyren og sirkulere den nye oljen i motoren din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132869.html

Previous:
Next:

oljeskift