Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljefilter fjerning tips

En enkel oljeskift kan slå inn mange bortkastede timer når du er konfrontert med en fast oljefilter og kan ikke finne ut hvordan du fjerner den. Ikke alle bilprodusenter har enkel eieren vedlikehold i tankene når de utformer bilmotorer, og som et resultat av olje filtre i noen modeller er tilnærmet utilgjengelig, noe som gjør prosessen med å fjerne og erstatte dem alt vanskeligere. Band Wrench

Den enkleste måten å fjerne en olje filter er å feste et band skiftenøkkel rundt i kroppen av filteret og vri den av. Hvis oljefilteret ikke har vært på for lenge, og hvis det er tilgjengelig og har nok plass rundt den for å slå bandet fastnøkkel, har du flaks, og denne metoden vil sannsynligvis fungere.
Spider Wrench

En edderkopp skiftenøkkel er en spesialitet verktøy for fjerning av olje filtre. Den består av et håndtak og tre eller fire utvidelser som grep sidene av oljefilteret når skiftenøkkelen er montert over enden. En edderkopp skiftenøkkel kan være i stand til å få tilgang oljefiltre som et band skiftenøkkel kan ikke, på samme måte som et band skiftenøkkel kan komme inn i områder som en edderkopp skiftenøkkel ikke kan. Hvis du utfører oljeskift på mange forskjellige biler, vil du ha nytte av å eie en av hver.
Skrutrekker og hammer

Hjem mekanikere med fast olje filtre ofte ty til en hammer og skrutrekker, en barbarisk, men vanligvis meget effektiv løsning. Før du gjør dette, plasserer drenering pan under filteret fordi oljen vil gå overalt når du begynner. Metoden er enkel: hammer skrutrekkeren gjennom oljefilteret for å gi deg selv med et håndtak du kan bruke til å vri av filteret. Dette fungerer best hvis du kan få skrutrekkeren hele veien gjennom begge sider av oljefilteret, da dette gjør at skrutrekkeren til å presse på to punkter på filter og gir deg noen innflytelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132874.html

Previous:
Next:

oljeskift