Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan dokumentere en 1950 Plymouth Convertible

dokumentere historien til en 1950 Plymouth kabriolet gjør at bilens eier å etablere sin build og salg historie. En prospektiv eller ny eier, bør imidlertid vurdere om å gå gjennom tid og kostnader for å etablere proveniens av en gammel Plymouth er nødvendig. 1950 Plymouth er ikke en klassisk bil, men en beskjeden inndrives. 1950 var en etterlevning fra 1949 og hadde et rykte for fotgjenger styling og en middels 217-kubikk-tommers in-line seks-sylindret motor. Dens eneste særtrekket er det faktum det er en cabriolet. Likevel kunne etablere proveniens øke dens bruktverdi. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør og inspisere doorjamb. Finne bilen identifikasjonsnummer plate. Det er en liten stålplate klinket til dørkarmen. Skriv ned VIN. VIN har koden "P20" for å betegne 1950 Plymouth Special Deluxe, som inkluderer cabriolet. P20 identifiserer også mellomtoner Deluxe-modellen, mens P19 identifiserer grunnmodellen Deluxe. VIN inneholder også en åtte-sifret serienummer som starter med 18.041.001 og ender på 25527262. Ved å notere serienummeret, kan eieren avgjøre om Plymouth produserte konvertible i Detroit, Evansville, Indiana, eller Los Angeles eller San Leandro, California. For eksempel, montert Plymouth 1950 modeller med serienumre 25.097.501 gjennom 25.110.385 i Los Angeles.
2

Bruk en lommelykt og lå på gulvet bak baksetet. Inspisere undersiden av setet mellom polstring og fjærer. Stikke hendene opp innsiden av baksetet resten. Snu deg rundt og løfte baksetet av gulvet. Bruk lommelykt for å undersøke fjærer og polstring. Du kan finne build, eller kringkasting, ark med bilen. Samlebåndet arbeidere satt bygge ark mellom fjærene og stuffing av setet. Arket skal dokumentere bilens montering på fabrikken, og tilbyr et vell av data som er spesifikke for din bil. Samvittighetsfulle auto Restorers erstatte bygge ark når oppussing setene, men ofte arkene er tapt over tid. Walter P. Chrysler Museum kan hjelpe med å skaffe kopier av originale bygge ark.
3

Bruk på Department of Motor Vehicles i staten for å utføre en tittel søk. Etaten kan gi dokumentasjon av bilens opprinnelige regningen for salg og registrering, og deretter av hver ny eier. Dokumentasjonen omfatter bilens serienummer, som bør være konsekvent siden den dagen den rullet av samlebåndet.
4

Inspiser alle vedlikehold poster. Vintage og collectible biler kreves hyppigere vedlikehold enn moderne biler. Bileiere i 1950 var vanligvis ivrig med å opprettholde vedlikehold poster å beskytte ytelsen av bilen og opprettholde garantien. Hvis en dagens eier er heldig å ha den originale brukerveiledningen lagret i hanskerommet, er det sannsynlig heftet inneholder mekanikk 'notater av bilens ytelse. Potensielle eiere av en 1950 Plymouth bør også be alle vedlikehold poster fra den forrige eieren, som i sin tur kan ha poster fra andre eiere av samme bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91490.html

Previous:
Next:

collectible biler