Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

USA Automotive Hestekrefter Import Lover

Innføring av en bil inn i landet fra utlandet er en måte å få et kjøretøy som ikke er tilgjengelig når som helst bilforhandler i USA Det er noe som amerikanske tjenesten og andre som oppholder seg i utlandet gjør. Ikke alle biler som er kjøpt i utlandet er lovlig i USA, derimot. Problemer kan oppstå når bilen bryter utslipp eller sikkerhetsmessige standarder som følge av sin høye hestekrefter. Hestekrefter og Utslippsstandarder

The United States National Transportation Safety Board har ikke konkrete maksimumsgrenser for hvor mye hestekrefter en bil kan ha, og være lovlig på veien. Hvis du tar med en bil med 700 hestekrefter i USA, vil det ikke bli blokkert for å ha for mye hestekrefter --- men det kan ikke passere utslipp standarder. Utslippskravene er satt av EPA og krever bruk av katalysatorer og lyddemperen systemer, høyere hestekrefter motorer er mer vanskelig å få til EPA samsvar enn lavere hestekrefter motorer
Horsepower og Side Impact Standards med

høy hestekrefter motorer var den primære måten å få bedre resultater i biler gjennom omtrent slutten av 1980. Fra 1990-tallet og fremover, forbedringer i motorteknologi (bensininnsprøytning som var pålitelig, høyere temperatur keramikk), kan lavere hestekrefter motorer gir høy ytelse biler, og fra 1990-tallet og fremover, har sports bilkarosserier fått lettere, spesielt i Europa. NTSB krever minstestandarder for forsterkning for sidekollisjoner at lysere europeiske biler ikke oppfyller.

Ytterligere krav varierer fra staten

Andre kravene varierer fra stat til staten, noe som gjør en bil "street legal" betyr i samsvar med kravene i staten. Føderale retningslinjer er et minimum, og mange stater, som California, har strengere standarder. (For eksempel Californias utslipp standarder er mye strengere enn de føderale seg.) Før du importerer en bil, ta kontakt med din lokale avdeling av transport og forskning gjeldende forskrifter.
Plikter og import avgifter
med

Import skatter og avgifter kan fravikes for importerte biler kjøpt av amerikanske statsansatte og amerikanske militære personell på biler som er ment for personlig bruk. I alle andre tilfeller er det grunn når bilen er importert. En bil som er solgt innen ett år blir importert for personlig bruk kan også ha toll og avgifter vurderes til salgsstedet. Fordi biler med høye hestekrefter motorer kan være dyrt, og skatter og avgifter er satt av den takserte (markedsverdi) av bilen, ikke hva du kan ha betalt for det i utlandet, kan disse være en ekkel økonomisk sjokk når de oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91489.html

Previous:
Next:

collectible biler