Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter en 1976 Trans Am

Gjenopprette en 1976 Pontiac Trans Am til sin fordums skjønnhet er vanskelig. Den 76 TransAm er mer obskure enn 1978 og 1979 biler, og derfor er det en mye mindre ettermarkedet for reservedeler. Før selv forsøker å gjenopprette 1976 Trans Am, er det helt avgjørende å ha et budsjett og en plan på plass. Du trenger:
1976 Trans Am reparere manuell /restaurering manuell
Automotive håndverktøy
Vis flere Instruksjoner
en

Bestem budsjettet for Trans Am er restaurering. Budsjettet kan bestemmes ved først å bestemme den opprinnelige prislappen på bilen. Finne bilen identifikasjonskode på dashbordet i bilen, deretter bruke Trans Am restaurering /utbedring for å finne ut hvilke alternativer bilen var opprinnelig utstyrt med og sine priser når nye. Legg dette beløpet til den opprinnelige base produsentens veiledende pris på bilen, og koble dette nummeret inn i inflasjon kalkulator referert nedenfor sammen med året 1976. Den inflasjonsjusterte beløp som beregnes det dagens markedsverdi av bilen i fullt restaurert, som \\-ny tilstand, og er riktig mengde til budsjett for restaurering og kjøp av bil.
2 < p> Kjøpe bil basert på budsjettet som du har tildelt for restaurering. For nybegynnere, unngå å kjøpe biler som ikke kjører eller mangler viktige komponenter som karosserideler, motor eller interiør. Ved å bruke ca 1/2 tildelte budsjettet på selve bilen, bør du kunne få en løpende kjøretøy som allerede er minst 70% restaurert. Dette vil tillate deg å konsentrere seg om å gjenopprette kosmetiske overflater og trim i bilen uten å overskride budsjettet.
3

Bestem de delene av restaurering å bli outsourcet. Noen bedrifter som har spesialisert seg på restaurering av bestemte komponenter i bilen er motoren utbyggere og interiør spesialister. De fleste verksteder kan håndtere Trans Am er maling restaurering, samt reparere skader på Trans Am kropp paneler. Bestemme hva som vil være outsourcet er et spørsmål om din egen komfort nivå med å fullføre aspekter av restaurering som du ikke kjenner. 1976 Trans Am, for eksempel, er spesielt vanskelig å male på grunn av bilens utstrakt bruk av vinyl grafikk.
4

Gjenopprett de delene av bilen som du kan håndtere selv. Mens bilen er også å være betjent av eksterne leverandører, delta på deler av restaureringen som du er komfortabel med å ta vare på deg selv. Individuelt pose og etiketten til bolter og muttere som er fjernet under restaureringsarbeidet for å bistå med å identifisere sine opprinnelige plasseringer når bilen settes sammen igjen. Avhengig av hva slags arbeid du velger å foreta deg selv, vil du trenger ulike automotive verktøy.
5

Monter Trans Am bruker de restaurerte delene returnert fra eksterne leverandører, samt de deler som du restaurerte selv. Hvis bilen skal males etter monteringen av bilen, må dette utføres på dette trinn. I mange tilfeller foretrekker malere for at bilen skal ankomme intakt da det er å være malt med samme farge som den originale bil. For å spare penger, er det imidlertid mulig først å ha karosseriets malt, deretter montere bilen senere. Forskjellen mellom de to metodene er minimal med unntak av utgifter involvert i å ha paint shop demontere kroppen av bilen for maling.
6

Skaff lisensiering, forsikring og lisens koder for bilen. Etter at bilen har blitt malt, få solfangeren bil forsikring på bilen. For mange biler, betyr dette at bilen vil bli drevet færre enn 3000 miles per år. Når forsikret, kan du få bilskilt og koder fra din lokale avdeling av motorvogner. Fordi bilen er mer enn tretti år, kan det bli registrert som en antikk bil i mange stater, bidrar til å spare på registreringsavgift og frita bil fra smog tester i de fleste stater.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91488.html

Previous:
Next:

collectible biler