Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter en 1964 Chevy Chevelle

Chevrolet begynte produksjonen av Chevelle i 1964. Den Chevelle var kjent som Chevelle Malibu SS og ble produsert som enten en hardtop eller cabriolet. Chevrolet ikke legge en big block motor til 1968, slik at 1964-modellen hadde enten seks eller åtte sylindre. 1964 Chevelle var ikke en muskel bil, som det manglet et stort nok motor for denne betegnelsen. En 1964 motor er konstruert for å kjøre på blyholdig bensin som var tilgjengelig da Chevelle var helt ny. Moderne blyfri bensin vil skade noen deler i motoren så noen modernisering er nødvendig. Instruksjoner
Gjenopprette Utvendig
en

Finn et sted å gjenopprette Chevelle. Ta bilder av Chevelle før demontering å bruke som referanser senere. Velg en del av kroppen for å demontere først. Ta bilder av demontering prosessen å bruke som referanse. Lagre noen små deler som bolter i lukkede beholdere. Merk hvert lukket beholder med innholdet og hvor de går.
2

Strip maling, primer og Bondo helt av slik at bart metall er utsatt for og skade eller rust er synlig. Avfette hver del. Fjern rust og gjøre reparasjoner etter behov. Erstatte deler hvis det er for mye skade å reparere. Bruk fabrikken utskiftninger når det er mulig, så de vil passe bedre enn ettermarkedet.
3

Komplett reparasjoner til den delen og montere. Velg den neste delen av Chevelle å demontere og gjenta prosessen til hele karosseriet er reparert.
Gjenopprette Motor og Mechanical Systems
4

Start motoren og bestemme hvilke deler må skiftes ut eller repareres. Foreta reparasjoner etter behov. Endre ventilseter herdet stellite og installere bronse ventilførere eller innlegg. Dette beskytter motoren og hoder fra skade fra blyfri bensin.
5

Pre-lube motoren før du starter den etter overhaling for å unngå skade. Skift olje og filter etter å ha brutt i kamaksel, som ombygd motorer har mikroskopiske metallpartikler som vil føre skade over tid.
6

Konverter bremser fra trommel til skive for sikkerhet. Bruk enkelt målepunkt 2-stempel motiv fra 1969 Chevelle som spindlene er utskiftbare. Spindler er utskiftbare til 1972 årsmodell.
Gjenopprette Interiør og Etterbehandling
7

Velg en farge ordningen fra de opprinnelige Chevrolet alternativer for interiøret. Gjenopprette setene og erstatte andre overflater etter behov. Sjekk alle panel instrumenter for å verifisere de arbeider. Skift etter behov.
8

Velg en maling farge for utvendig fra de opprinnelige Chevrolet Chevelle alternativer. Male et lag med underull, deretter maling farge. Male i et godt ventilert område for å unngå innåndingsfare og kjemikalier. Bruk all nødvendig sikkerhetsutstyr.
9

Rengjør innsiden av Chevelle. Vaske ut motorrommet før du setter motoren tilbake i bilen. Ta et bilde av den ferdige restaurering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91267.html

Previous:
Next:

collectible biler