Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan Decode jeg en 1962 Chevy Body Tag?

Chevrolet er en amerikansk bilprodusent, og er en divisjon i General Motors. Den minst kostbare 1962 Chevrolet var Biscayne og ble tilbudt i basen skjema med svært lite trim og sekssylindrede makt. Den mid-level Bel Air hadde mer luksuriøse trim og hardtop karosserivarianter. Den top-of-the-line 1962 Chevrolet var Impala, som var enda mer luksuriøse og var tilgjengelig med V-8 motorer. 1962 Chevy body-koden - eller cowl tag - var et metall identifikasjon plate som var montert under panseret på førersiden. Body-koden ble stemplet med informasjon om bilens originale farge, trim og produksjonsdatoen. Instruksjoner
en

Åpne panseret og finn body-koden montert på dekselet på førersiden av bilen ovenfor brannmuren. Dekode måned og uke bilen ble satt sammen ved å observere gruppe på tre tegn øverst til venstre på koden. De to første sifrene angir måneden, mens brevet indikerer uken, med "A" angir den første uken, "B" den andre uken og så videre.
2

Finn bokstaven "ST" øverst til venstre på koden. De to første tallene til høyre for koden må være "62," for å indikere årsmodell. Det andre tallet bør være en "1", for å indikere Chevrolet divisjon, og de resterende tallene indikerer kroppen stil av bilen, som firedørs sedan, todørs hardtop eller cabriolet.

3

Observer øverst til høyre på tag nærheten av "BODY"-feltet for å bestemme fabrikken hvor bilen ble produsert og det sekvensielle serienummeret bilen ble gitt på fabrikken.
4

Finn bokstavene "TR" på venstre side av koden, omtrent midtveis ned fra toppen. Det første settet med tegn i dette feltet angir type og farge på interiøret trim installert i bilen, mens den andre rekken indikerer hvilken type seter installert.
5

Observer "Paint"-feltet befinner seg på høyre side av taggen, omtrent midtveis ned fra toppen. Det første tegnet i denne koden angir hoveddelen fargen av bilen, mens den andre karakteren av koden angir fargen av taket. En bil som har samme farge kropp og tak vil bare ha ett tegn.
6

Sjekk bunnen av koden. På venstre side kan det være en tresifret kode eller en serie av tre-sifret kode. Disse kodene indikere spesielle tilbehør installert på fabrikken. Mange koder vil være tom i bunnen uten tilbehør koder trykt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91487.html

Previous:
Next:

collectible biler