Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1967 Chrysler B Body Styles

Chrysler Corporation introduserte en ny plattform for sine mellomstore biler i begynnelsen av 1960. Dette ble kalt "B" kroppen, eller "B"-plattformen, og tjente Chrysler frem til 1979 årsmodell. Disse biler brukes samordnede konstruksjonsteknikker som sammen legemet og rammen til ett sterkt, sveiset struktur. Seks og åtte-sylindrede motorer ble montert i lengderetningen på forsiden og kjørte bakhjulene gjennom en rett aksel montert på bladfjærer. Fronten suspensjoner ble selvstendig sprang på individuelle torsjonsstag. Plymouth

Plymouth "B" funksjonsfriske biler for 1967 startet med entry-level Belvedere som var bare tilgjengelig som en seks-passasjer firedørs stasjonsvogn. The Belvedere Jeg var neste opp i pris og inkludert to og firedørs sedan og en seks-passasjer fire-dørs stasjonsvogn. Belvedere II modellene var neste og inkluderte en firedørs sedan, en todørs hardtop coupe, en cabriolet coupe og seks og ni-passasjer stasjonsvogner. Satellitten ble neste i pris hierarki og inkluderte bare en to-dørs hardtop og en cabriolet. Den sporty GTX var toppen av linjen Plymouth "B" funksjonsfriske bilen og kom i to-dørs hardtop og konvertible modeller.
Dodge

Grunnmodellen Dodge " B 'bodied bil for 1967 var Coronet Deluxe og hadde to og firedørs sedan kroppen stiler, samt en seks-passasjer stasjonsvogn. Neste opp i pris var Coronet 400 som hadde en fire-dørs sedan, todørs hardtop, konvertible kupé og seks og ni-passasjer stasjonsvogner. Den mer luksuriøse Coronet 500 modeller inkludert en fire-dørs sedan, todørs hardtop og konvertible coupe. Toppen av linjen Coronet R /T (vei og bane) inkluderte bare en to-dørs hardtop og en cabriolet coupe. Den Dodge Charger Fastback coupe var også en "B" funksjonsfriske bil.
Kraftstasjoner

standard motor i de fleste "B" funksjonsfriske biler var en 170 kubikk tomme sekssylindret produserer 115 hestekrefter og 155 fot-pounds av dreiemoment. Et større 225 kubikk tomme seks var også tilgjengelig med 145 hestekrefter og 215 ft-lb dreiemoment. Den minste V -8 motoren som tilbys var en 273 kubikk tommers enhet med enten to eller fire fat forgasser. Utgangene var 180 hestekrefter og 260 ft-lb dreiemoment og 235 hestekrefter med 260 ft-lb dreiemoment henholdsvis. A 318 kubikk tomme V- 8 var neste på listen over alternativer, som produserer 230 hestekrefter og 340 ft-lb dreiemoment. En serie med 383 kubikk tomme V-8s ble tilbudt varierer i hestekrefter 270-325 og i dreiemoment 390-425 ft-lb. A 426 cubic inch hemi-head motoren ble tilbudt i den sporty modeller og hadde 425 hestekrefter og 490 ft-lb dreiemoment. Den 440 kubikk tomme hadde æren av å være den største motoren som tilbys i "B" funksjonsfriske biler. Den kom med 350 hestekrefter og 480 ft-lb dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91300.html

Previous:
Next:

collectible biler