Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Kan du holde en gammel bil Tag hvis du flytter til en annen stat ?

Den amerikanske verdier statenes rett til suverenitet , med enkelte lover og forskrifter som regulerer alle aspekter av dagliglivet. Når du flytter fra ett sted til et annet , er det viktig å bli utdannet på den enkelte statens lover , inkludert de som gjelder kjøretøyets registreringsnummer . Statlige Krav

Hver stat har forskjellige lover som bestemmer hvor lenge nye innbyggere har før de må oppdatere sine førerkort og registrere sine kjøretøy . Texas tillater 30 dager , New Jersey tillater 60 og Michigan krever at informasjonen skal oppdateres umiddelbart etter flytting. Se Ressurser for et diagram med lenker til hver statens Department of Licensing nettside for state- spesifikk informasjon .
Registrering Krav

Akkurat som fristen varierer, så gjør de krav å få lisens og å registrere et kjøretøy. Noen stater krever nye innbyggere til å fremlegge bevis for forsikring og viser en in -state lisens før du registrerer en ny bil . Andre, slik som Arizona, krever en tur til et utslipp testing beliggenhet .
Avbryte forutgående registrering

Beboere forlater en stat bør også henvise til at statens registrering lover. Du må kanskje sende et brev avbryter registrering og returnere bilskilt . Mer enn halvparten av statene , inkludert Washington , Nevada og Florida , krever plater som skal returneres , men færre krever skriftlig kansellering .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91340.html

Previous:
Next:

collectible biler