Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Cadillac Allante Specs

Cadillac kom inn i luksus to-seters roadster markedet når den introduserte 1987 Allante. Den slanke kroppen ble produsert i Italia hvor mekaniske komponenter laget i USA ble installert da de semi-avsluttede biler ble sendt tilbake til USA for sluttmontering. Den Allante var dyrt for en amerikansk bil, men da i forhold til Mercedes Benz roadstere av tiden de var et røverkjøp. Den Allante var aldri ment å være en high-produksjonsbil, men lavt salg - ca 21.000 - over bilens totale levetid, tvunget Cadillac å konsentrere seg om mer lønnsomme ventures. Den siste Allante rullet ut av samlebåndet i 1993. Mekaniske

1987 Allantes fulgte med Cadillac 4,1-liters aluminium V8 som produserte 130 hestekrefter ved 4200 RPM og 200 foot pounds dreiemoment ved 2200 RPM. Den 4,5-liters Northstar V8-motor, som kom rett fra større Cadillac-modeller, ble standard i 1988-modellene, og fortsatte å være Allantes 'kraftverk til slutten av produksjonen i 1993. Denne motoren hadde en effekt på 200 hestekrefter ved 4400 RPM og 270 fot pounds av dreiemoment ved 3200 RPM. Motoren ble montert på tvers og kjørte forhjulene gjennom en automatisk overdrive girkasse. Svingradius var 40,2 meter.
Utvendig Spesifikasjoner

Allante var ikke stor, en størrelse som mange mennesker knyttet til Cadillac merkevare på den tiden. Den totale lengden var 178,7 inches lang. Med toppen opp, var den totale høyde 51,2 inches fra taket til veien. Den totale bredden var 73,5 inches, mens akselavstanden var 99,4 inches. Bakkeklaring var 6,2 inches. Stammen holdt 16,3 kubikkfot bagasjen. Den samlede vekten av bilen var 3,537 pounds. Drivstofftanken kunne holde 22 liter bensin.
Standard-og ekstrautstyr

Cadillacs vanligvis kom godt utstyrt, og Allante var intet unntak. Faktisk kom den Allante med funksjoner som var ekstrautstyr på andre Cadillacs, som frontlys rengjøringsmidler, traction control og to strømkilder seter med førersete minne. Allantes kom også med automatisk klimakontroll, lettmetallfelger, og en fire hjul anti-lock oppbremsing system. Selv om en motordrevet soft toppen var standard, var en av de få alternativene på Allante en flyttbar hardt toppen. Spesielle lakkfarger var også valgfritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91292.html

Previous:
Next:

collectible biler