Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Sjeldne Cadillacs av ​​1970

Cadillacs er en favoritt blant samlere fordi de skiller seg ut fra mengden for rareness sin. Sammenlignet med andre bilmodeller, vil en Cadillac til slutt skiller seg ut fordi, som nevnt av bil solfangeren Matt Garret, vil nyere modeller av andre biler nesten alltid være forbedringer på den foregående modellen, mens for en Cadillac, er det gjort på ett år vil neppe stadig bli bedre på. Videre er produksjonstall holdes så lavt at bare en håndfull mennesker legge sine hender på de sjeldne modeller. 1972 Cadillac El Dorado

I 1972 traff El Dorado markedet og det har vært et av de mest sjeldne Cadillacs. Det året ble Cadillac feirer sitt 70-årsjubileum og en av El Dorados produsert ble sendt til Sovjetunionen som en gave fra president Nixon til den sovjetiske lederen, Leonid Bresjnev. Sammenlignet med foregående Cadillacs, El Dorado innlemmet ulike sikkerhetsfunksjoner, blant annet re-plassering av parkeringsplasser lysene fra støtfangeren, og innføring av servostyring. Disse endringene ble også gjort i Cadillac Calais og Coupe De Ville.
1973 De Ville

Mens Cadillac oppnådde milepælen på 5 millioner biler i 1973, det introduserte også Cadillac De Ville det året, og det har siden vært en av de mest sjeldne Cadillacs. Det var to alternativer: en fire-dørs sedan og en to-dørs coupé. Å legge til De Ville unikhet, kom de bakre takstolpene med De Ville signatur plater.

En like sjelden Cadillac fra 1973 var Fleetwood Sixty Special Brougham sedan. Det hadde de fleste av funksjonene i De Ville, men kom også utstyrt med fire dører og taktekking stilen ble avrundet.
The 1978 Cadillac Seville Coupe

Året 1978 markerte en stor milepæl for Cadillac, som det var i denne modellen i år at den første datastyrte bilen ble innført. Sevilla Opera Coupe fra 1978 kom med en gravert krom emblemer på de bakre lamper og hadde også en ny støtfanger vakt. Sevilla Coupe også ut til å være bredere enn det faktisk var, høflighet av sin malt aksent stripe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91467.html

Previous:
Next:

collectible biler