Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan finner jeg en Cadillac Grille?

The Cadillac merkevare er en av de mest gjenkjennelige blant biler på markedet i dag. Også, som det nest eldste bil produsenten i verden, har den en rik historie. Et aspekt som er lik i nesten alle Cadillacs er grillen. Det er faktisk relativt enkelt å identifisere en bil ganske enkelt ved å se på dens gitter. Instruksjoner
en

Se etter varemerke crest av Cadillac. Denne kam er i form av et skjold med en eske mønster. De fire boksene i crest kommer i to design som er diagonalt til sine respektive tvillinger. Øverst til venstre og nederst til høyre esker med toppen har to striper av gull som smørbrød en svart stripe. Nederst til venstre og øverst til høyre bokser har røde striper diagonalt fra hverandre samt blå og hvit stripete bokser diagonal fra hverandre. De fleste Cadillac biler vil ha denne crest i midten av grillen.
2

Undersøk sectionalized deler av grillen. Hvis gitteret ikke har Cadillac kam, vil det vanligvis fortsatt være seksjonert i området rundt 16 bokser, som hver og en har sin egen separate gitteret i den. Disse mindre gitre vil være rektangulær og omtrent samme lengde og bredde. Hvis toppen er til stede i grillen, vil det bli funnet i midten av grillen, vanligvis i en sirkulær metall segment som skjærer inn i sentrum grilles.
3

Sjekk fargen. Fargen på en Cadillac er deksel vil nesten alltid være sølv, til tross for fargen på bilen. Noen av de eldre Cadillacs vil ha sorte griller, men disse er pre-1950-modeller. Sølvet grille er en av de viktigste aspektene ved nesten alle Cadillac biler. Selv om dette ikke er en universell avgjørende faktor for Cadillac, er det en enkel ting å se etter når du prøver å identifisere en av disse bilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91361.html

Previous:
Next:

collectible biler