Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

The Factory Alternativer for en 1969 Boss 302 Mustang

De første generasjon Mustang ble introdusert av Ford Motor Co i april 1964 som en tidlig 1965-modell. Disse bilene var basert på Falcon, Ford økonomi bil. Gradvise forbedringer i indre komfort, utvendig styling, og motorkraft ble gjort gjennom resten av 1960-tallet. 1969 Mustangs debuterte høsten 1968, men i mars 1969 Mustang Boss 302 ble innført. Mens basen Mustang kom med en seks-sylindret motor, kom Boss 302 med en 290-hestekrefter, 302-kubikk-tommers V8-motor. The Boss 302 kun var tilgjengelig i Sports taket (fastback) kropp stil. Mekanisk

1969 Ford Mustang Boss 302 kom med mange mekaniske forbedringer over basen Mustang, så det var få alternativer. Standarden bakakselen ratio kan oppgraderes mot pristillegg til 3.50:1, 3.91:1 eller 4.30:1 forholdstall med Traction-Loc limited-slip bakre enden. En shaker hette var valgfritt, som besto av en åpning kontrollert av en vakuum-klaff i toppen av hetten som tillot kjølig luft kommer inn i forgasseren. Servostyring og makt bremser også var alternativer.
Interiør

Selv om Boss 302 kom med en standard vinyl interiør akkurat som alle andre 1969 Mustang, var alle valgfrie interiør tilgjengelig på Boss 302, så vel. En deluxe interiør alternativet var tilgjengelig som inkluderte vinyl Luxury Comfortweave møbeltrekk. Klut seter var også tilgjengelig. Høy rygg bøtte seter kan bestilles mot pristillegg, samt en full bredde foran benk. En trykknapp AM-radio og en AM-FM-radio var valgfritt over standard AM radio. En full midtkonsollen som omringet den firetrinns girspaken var også et tillegg i prisen.
Utvendig

En justerbar flat-svart spoiler montert på bakre dekk lokket var ekstrautstyr på 1969 Boss 302, som var en front air spoiler montert under den fremre Valance panel. De valgfrie Sport Lamellene var en flat svart louvered panel som dekket nesten-horisontal bakvinduet i Boss 302. Ideen var å holde solens stråler fra å trenge inn i bakruten, slik at kupeen kjøligere. En tilt ratt var tilgjengelig på ekstra kostnad, samt en elektrisk dashbordet analog klokke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91357.html

Previous:
Next:

collectible biler