Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Verdien av Classic Mercury Cars

Verdien av en klassisk Mercury bil avhenger først og fremst på enighet om prisen på bilen mellom kjøper og selger. Selv om det er elektroniske og trykte gamle bil pris guider, de er faktisk bare guider og ofte ikke gjenspeiler den virkelige verdien av bilen. Merkurs Nisje

Mercury var en divisjon av Ford Motor Company. Den ble etablert i 1939 for den blå-krage familie som ønsket et løft i prestisje over standard Ford biler, men ikke så dyrt som en Lincoln. Mercurys var forskjellig fra Ford tråd med ekstra avtaler som for eksempel spesielle grille og taillamp behandling, ekstra pyntelister, semi-luksus interiør avtaler og opsjoner inkludert i standard kjøretøy pris. Den 1967-1997 Mercury Cougar, for eksempel, er separat og distinkt fra Ford lineup. Men i senere år mange Mercurys, inkludert Cougar, utviklet seg til nær identiske tvillinger av Ford biler.
Classic Car Definert

Ved streng tolkning av retningslinjer fastsatt av Classic Car Club of America, må en klassisk bil bli produsert før 1985. De fleste statlige motorkjøretøy avdelinger vil utstede bilskilt utpeke alle kjøretøy 25 år og eldre som historisk. Men få, om noen, post-1972 Mercurys er anser klassikere, bare gamle. Nesten alle pre-1972 Mercurys kan betraktes som klassikere.
Innkrevet

En klassisk Mercury vil typisk koste en kjøper mer enn en Ford. Mercury var planlagt å avslutte produksjonen i 2010. Siden ingen flere Mercurys skal produseres for å inndrive er forbedret. Kvikksølv er en oppgradering fra den tradisjonelle Ford lineup, gir det en litt høyere verdi enn Ford. Langt færre Mercurys ble produsert mellom 1939 og 2010 enn Fords, noe som gjør dem sjeldnere og mer ønskelig. Noen Mercurys er forbundet med historie eller amerikansk popkultur, som for eksempel 1949 Mercury drevet av James Dean i 1955 filmen "Rebel Without a Cause". Den '49 Mercury er kanskje den mest collectible på noe Mercury og dyre å kjøpe. Andre Mercurys, som tidlig på 1960-tallet Comet, var en uvanlig og litt rare alternativ til Ford Falcon og derfor en ønsket inndrives.
Mercury er funksjoner

Mercurys gjennom 1950 er lett gjenkjennelige for sine fossefall griller, lav profil og rene, enkle linjer. Disse Mercurys kommandoen top dollar. 1950 Turnpike Cruisers har hva noen samlere ser på som overdreven styling med tung bruk av pyntelister, tailfins og luksuriøse avtaler. Disse gjengitte Mercurys falle i $ 40000-serien. 1960 Comet og Cougar representerer Merkurs oppføringer i muskel bil kriger og kan kjøpes for under $ 25.000.
Sticker Shock

Ifølge Hemmings Motor News, en 1949 Mercury i 2010 kunne selge for opp til $ 79,500 eller så lavt som $ 1495 avhengig av tilstanden sin. Gjennomsnittsprisen er ca $ 40.000. En restaurert kompakt 1963 Mercury Comet kan selge for så mye som $ 20.000 og så lavt som $ 5500. Den gjennomsnittlige prisen på $ 15,200.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91235.html

Previous:
Next:

collectible biler