Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan å lure ut en 1985 Mustang

Gjennom årene produserte Ford flere varianter av den populære Mustang og sportsbil har mange entusiastiske fans. Lure ut 1985 Ford Mustang vil gi det et personlig preg og pumpe mer muskler til sin hastighet og ytelse. Du trenger
HID pærer
baklys dekker
Cotton vattpinner
Alkohol
Felger
spraymaling
Dekk Fondsavkastning chip
Gummi vindu kuler

Vis flere instruksjoner
Hvordan å lure ut en 1985 Mustang
en

Bytt ut de gamle lyspærer med HID-pærer, som er høyere intensitet pærer som gir intens belysning. For å gjøre dette, du bare ta en skrutrekker og pop åpne frontlys dekke. Ta bort den gamle frontlys og skru inn den nye frontlys.
2

Fest baklys dekker for et helt nytt utseende ved unclipping krokene på gamle dekselet. Dette kan bli funnet på den øverste delen av deksler. Sørg for å rengjøre innsiden del av huset ved hjelp av alkohol og en bomullspinne. For å feste den nye, klipp kroker på det nye dekselet og trykk innover. Disse vil komme på plass.
3

Oppgrader din gamle og kjedelig felger til større og mer elegant seg. Sørg for å plukke farge og utforming som vil fremheve temaet Mustang din. Sølv legering og metall svart felger er anbefalt for mørk farget Mustang kroppen. Hvis budsjettet er et problem, kan du bruke krom baserte spray maling for å gjenopplive fargen på gamle felger. Å spray felger riktig, bør du først fjerne fra bilen din. Alltid legge ned gamle papir, og trykk av deler som du ikke ønsker malt. Spray i en venstre til høyre bevegelse og la tørke. Gjør et andre strøk om nødvendig.
4

Senk suspensjon ved å jekke opp området foran og løsne hjulet slepe nøtter med en skiftenøkkel. Fjern forhjulene og plassere deg under bilen. Finn motoren struts og ta av bremseslangen koblet på brakettene på staget ved å skru ut skruene med en skiftenøkkel. Fjern styringsgruppen knoke klype bolt koblet på midten av spankulere med en skiftenøkkel. Trekk ut hele spankulere montering og skyv i den nye samtidig som at alle bolter er strammet. Flytte ut og sakte jekke ned bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91430.html

Previous:
Next:

collectible biler